ÇORUM GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ANLAMLI İFTAR

25 Temmuz 2014 21:08
Videoyu Aç ÇORUM GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ANLAMLI İFTAR
A
a

Çorum Gazeteciler Cemiyeti, Basın Bayramı nedeniyle önceki akşam Ramazan Çadırı’nda iftar yemeği verdi. Geleneksel hale dönüşen iftar programına Çorum Valisi Sabri Başköy, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Osman Bolluk, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal

 Belediye Sosyal İşler Müdürü Cengiz Özkader, ajans temsilcileri, yerel basın kuruluşlarının yönetici ve çalışanları katıldı.

İFTAR SOFRASINDA BULUŞTULAR

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen’in evsahipliğindeki yemekte Başkan Yardımcıları Bülent Özkaleli ve Sadık Örgel ile bazı Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
Tüm masrafları Gazeteciler Cemiyeti tarafından karşılanan iftar programında aynı anda 1.000 kişi ezanla birlikte oruç açtı. Programa katılan protokol mensupları ve Cemiyet yönetimi de vatandaşlarla birlikte aynı sofrada iftar etti.

BAŞKÖY ve ERZEN KUTLADI

Yapılan duanın ardından katılımcılara teşekkür eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, yerel medya çalışanlarının ‘Basın Bayramı’nı kutladı.
Günün anlam ve öneminden bahseden Şevket Erzen, basının toplumsal hayattaki yeri ve önemine işaret etti.
Gazeteciliğin meşakkatli bir meslek olduğuna dikkat çeken Erzen, Basın Bayramı ve basında sansürün kaldırılışının 106. yıldönümünü dünyada olup bitenler ışığında buruk kutladıklarını söyledi.
Basın çalışanlarının yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Erzen, Gazeteciler Cemiyeti faaliyetlerinin bundan sonra da tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi.
Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinde gerçekleşen programla ilgili düşüncelerini dile getiren Vali Sabri Başköy de Basın Bayramı’nı kutladı.
“Çorum basını, kalite ve seviye olarak civar illerden çok önde” diyen Sabri Başköy, “Çorum Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği programda yerel basın mensuplarıyla birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Samimi bir aile ortamı içeren bu tabloyu görmek de beni ayrıca memnun etti.” dedi.
Başköy, organizasyondan dolayı Çorum Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve üyelerini tebrik etti.

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam