ÇORUM MERKEZDE 21 EVE FUHUŞ OPERASYONU

25 Kasım 2014 21:50
Videoyu Aç ÇORUM MERKEZDE 21 EVE FUHUŞ OPERASYONU
A
a

Antalya ve Çorum’daki adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. 21 ev ile 8 otomobilde yapılan aramalarda... 3 ülkeden getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen çete polis tarafından çökertildi. Sınır dışı edilen 4 kadından birinin 6 aylık hamile olduğu halde fuhşa zorlandığı belirtildi.

ANTALYA’da yurt dışından getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen çete çökertildi. Fuhşa zorlanan 14 kadın polis tarafından kurtarıldı.Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri bir ihbar üzerine belirledikleri...

 
Antalyada Fuhuş Operasyonu
ANTALYA’da yurt dışından getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen çete çökertildi. Fuhşa zorlanan 14 kadın polis tarafından kurtarıldı.
 
 
Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri bir ihbar üzerine belirledikleri adresleri 3 ay boyunca fiziki ve teknik takibe aldı. Önceki gün operasyon için düğmeye basan polis, Antalya ve Çorum’daki adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. 21 ev ile 8 otomobilde yapılan aramalarda 2 Gürcistan, 6 Moldova, 4 Özbekistan, 2 Kırgızistan uyruklu toplam 14 kadın kurtarıldı. Kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 12 şüpheli ise gözaltına alındı.
 
 
İfadeleri alınan kadınlar sağlık kontrollerinin ardından ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’nü teslim edildi. 4 kadının ise daha önceden de sınır dışı edildiği belirtildi. Moldovalı 32 yaşındaki N.K.’nın 6 aylık hamile olmasına rağmen fuhşa zorlandığı öğrenildi.
 
 
Emniyetteki sorgusu süren 12 şüphelinin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

 

 

ANTALYA’DA FUHUŞ OPERASYONU

ANTALYA’DA FUHUŞ OPERASYONU

ANTALYA’DA FUHUŞ OPERASYONU

ANTALYA’DA FUHUŞ OPERASYONU

Kaynak: DHA


Kaynak : www.hitittv.com/DHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam