ÇORUM MHP İL BAŞKANI ÇETİN CHP'Lİ KÖSE'YE YÜKLENDİ

27 Ağustos 2015 13:44
Videoyu Aç ÇORUM MHP İL BAŞKANI  ÇETİN CHP'Lİ KÖSE'YE YÜKLENDİ
A
a

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin Kırşehir’de MHP ve Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hakkında yaptığı iddialara MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin’den cevap gecikmedi.

Açıklamasında, Milletvekili Köse’nin 7 Haziran’dan sonraki süreçte hükümet kurma sürecini kilitleyen partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu iddia ettiğini ve takım elbiseli teröristler ile işbirliği yapmadığı için partilerini suçladığını ifade eden Çetin, “Sayın vekil, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi partisi gibi duruşu olmayan bir politika izlemesini beklemiş olacak ki partimizin politikalarını çok yanlış anlamış ve çok yanlış yorumlamıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran seçimlerinin akabinde ortaya çıkan hükümet formülleri üzerine ilk günkü dik duruşunu her zaman sergilemiştir. Partimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden sözde % 60’lık blok sevdalılarının aksine eli kanlı terör örgütünün siyasi temsilcileri ile hiçbir şekilde, ister koalisyon olsun ister dışarıdan destekleme olsun, bir araya gelmeyeceğini ilk gün söylemiştir ve hala sözünün arkasındadır.

Sayın vekil insanımızın beklentisinin HDP destekli MHP-CHP hükümeti olduğunu iddia etmektedir. Çorum vekili olan sayın Tufan Köse’nin Çorumlu hemşerilerimizin ne düşündüğünü tam olarak kavrayamadığı da bu iddiası ile net olarak anlaşılmıştır. Askerimizi polisimizi haince pusularla-saldırılarla şehit eden, yıllardır Türk milletinin ocaklarına ateşler düşüren hain bir terör örgütünün takım elbiseli temsilcileri ile birlikte hareket etmemizi beklemek tam bir gaflet ürünüdür.

Sayın vekil insanımızın beklentisinin bu olduğunu iddia ederken acaba gözü yaşlı şehit analarımız, babalarımız hiç mi gözünün önüne gelmemektedir? Sayın vekil bu iddiayı ortaya atarken kurşuna dizilmiş silahsız askerlerimizi hiç mi düşünmemektedir? Sayın vekil milletimizin böyle bir beklentisi olduğunu iddia ederken eşinin yanında başına kurşun sıkılarak şehit edilen askerimizin kanlar içinde yerde yatan halini hiç mi göz önüne getirmemektedir?

Ancak CHP’nin dağda teröristlerle gezen vekilini, KCK’lıların avukatlığını yapan genel başkan yardımcılarını düşündüğümüzde hala bu partinin rozetini yakasında taşıyan sayın vekilden bunları beklemenin de nafile olduğunu biliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi; teröristlere, siyasi uzantılarına ve destekçilerine karşı olan duruşunu bugüne kadar bozmadığı gibi bundan sonra da bozmayacaktır” dedi.

Bekir Çetin, son olarak her zaman sadece Türk milletine güvenmiş ve Türk milletinden gücünü almış Milliyetçi Hareket Partisi’nin 40 yılı devirmiş siyasi çizgisini bozmadan, aldatanlara ve satanlara rağmen yoluna dimdik ve her zaman büyük Türk milletinin umudu olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam