ÇORUM MHP MECİTÖZÜ'NDE ÇALIŞIYOR

5 Mayıs 2015 15:23
Videoyu Aç ÇORUM MHP MECİTÖZÜ'NDE  ÇALIŞIYOR
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu dönem hayli iddialı olan MHP Mecitözü’nün Bahçelievler Mahallesi’nde seçim iletişim merkezi açtı.

Açılışa MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Ekici Topçubaşı, Sami Çam, Ali Akcan, MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, MHP Mecitözü Kadın Kolları Başkanı Gülseren Kaleli, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Açılışta partililere hitap eden MHP İl Başkanı Bekir Çetin, “Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatları olarak önümüzdeki yerel seçimlere bütün hızımız ve gayretimizle çalışmalara devam ediyoruz. Allah’a şükürler olsun ki milletimizin bize çok büyük bir teveccühü var. Milletimizin kurtuluş reçetesi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milletimiz bunun farkında. Gittiğimiz her yerde köyümüzde, kentimizde, kasabamızda, sanayimizde, esnafımızda, her yerde çok güzel teveccühlerle karşılanıyoruz. Bu da geçmiş dönemlerde koalisyon döneminde, zor şartlar altında her şeye rağmen yapmış olduğumuz hizmetlerin eseri bunlar. Allah o dönemde hizmet eden herkezden razı olsun. Alnımız açık, başımız dik bir şekilde geziyoruz. Başkaları gibi hırsızlık yaftası üzerimize yapışmadı. Biz sadece hizmetlerimizle anılan bir partiyiz. İnşallah 7 haziranda bize Türk milleti ihtiyacımız olan teveccühü gösterecek. 8 haziran sabahında MHP’nin tek başına iktidarına uyanacağız” açıklamalarında bulundu.

Burada bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı ise, Ülkemiz yangın yeri haline gelmiş. Dengeleri bozdular. Enflasyon sepetiyle rakamlarla oynayarak emeklimizin memurumuzun maaşını eritiyorlar. Ülkenin esas dengesini adaletini bozan ülkenin bir bölümünde terörle mücadele kanununu kaldırarak alt kimlik, üst kimlik insanları ayrıştırarak ülkemizin bir bölümünde devletin güçlerini ellerinden alarak o bölgede devlet hakimiyetini kaybetti. Asıl dengemizi bozan bunlardır. 7 haziranda halk bunlara gereken dersi verecektir. Bunlara bir dur demek lazım” şeklinde konuştu.

Mecitözü seçim iletişim merkezi açılışından sonra çalışmalarına devam eden MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Ekici Topçubaşı, Sami Çam, Ali Akcan ve yönetim kurulu üyeleri Mecitözü’nü karış karış gezdi. MHP heyeti seçim çalışmaları kapsamında Mecitözü sanayisini, esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.Vatandaşın teveccühüyle karşılaşan MHP heyeti 7 haziran seçimlerinin önemine değindi. Hükümetin çeşitli politikalarla ülkeyi karanlığa sürüklediğinin altını çizen heyet, tek çarenin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu, ülkenin Türk milliyetçilerine ihtiyacı olduğunu vurguladılar. Halktan gelen talepleri dinleyen MHP’liler çözüm önerileri üreterek MHP iktidara geldiğinde halk için yapılacak olan yatırımları ve düzenli devlet politikalarını anlattılar.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam