Çorum MÜSİAD demiryolu talebini Bakan Elvan’a iletti

30 Nisan 2014 10:12
Videoyu Aç Çorum MÜSİAD demiryolu talebini Bakan Elvan’a iletti
A
a

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum’un demiryolu talebini Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’a ilettiklerini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da düzenlenen MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına katıldığını belirten Rumi Bekiroğlu, programda Bakan Lütfi Elvan’la da görüşme imkanı bulduğunu söyledi.

 

Amasya’dan Kırıkkale’ye yapılacak demiryolu bağlantısının Çorum sanayi ve ticaretine büyük fayda sağlayacağı görüşünü dile getirdiğini anlatan Bekiroğlu, “Amacımız memleketimize hizmet etmek” dedi.

 

Çorum’un demiryolu talebinin, MÜSİAD yönetimi tarafından hazırlanan ‘Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın İştigal Sahasında Yer Alan Konular ile İlgili Görüş ve Öneriler’ kitapçığına da girdiğini vurgulayan Bekiroğlu, raylı taşımacılığın yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacağına işaret etti.

 

Türk-İş heyetini kabulünde konuşan Bekiroğlu, demiryolu konusunda lobi çalışması yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Lemzi Çöplü, Engin Bıyıkoğlu ve Hüseyin Kartal’la birlikte misafirlerini karşılayan Bekiroğlu, sendika yöneticilerinin ve üyelerinin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Kaynak : www.hitittv.com/corumhakimiyet.net
1000
icon
Ahmet Öz 30 Nisan 2014 13:58

Kayseri de Çorum gibi YHT Projesi kapsamı dışında bırakılmıştı.Sonra ne oldu?Sayın Başbakan Kayseri'ye gelip Kayseri'nin YHT Projesi kapsamına alındığı müjdesini verdi.Biraz gayret etsek,işi sıkı tutup takibinde ısrarlı olsak bu iş olacak.İktidar siyasetçisi,ben brifingimi verdim,konuyla ilgili dosyayı Başbakan'a sundum,benden bu kadar deyip işin içinden sıyrılıyor.2023 ve 2071 hedefini dillerine pelesenk eden iktidar siyasetçisi bir Kayseri bir Yozgat gerçeğini görmek istemiyor.Armut piş,ağzıma düş.Öyle hastane maketi etrafına dizilip basına poz vermeyle işler yürümüyor.

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam