Çorum Otobüs Terminali Bölgenin en iyisi

30 Mayıs 2015 19:11
Videoyu Aç Çorum Otobüs Terminali Bölgenin en iyisi
Çorum'da Lokantada iki grup arasında kavga
A
a

Video Haber İzle Yeni Çorum Terminali'nin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Muzaffer Külcü'nün seçim vaatleri arasında yer alan Yeni Çorum Terminali'nin açılışı dualarla gerçekleştirildi. Bölge iller arasında en büyük ve modern terminal olarak nitelendirilen Yeni Çorum Terminali büyüklüğü ve modern görünümüyle dikkat çekiyor.
 
Mehter kongresi ile başlayan açılış törenine AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Müftü Mehmet Aşık, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Çorum Ulaşım ve Acentalar Derneği Başkanı Seyit Şahin'in teşekkür konuşması ile başlayan törende söz alan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, büyük değişim sözüyle yola çıktıklarını ve sözlerine yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı yaptıkları konuşmada, Çorum Terminali'nin hayırlı olmasını ve kazasız yolculukların yapılmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
Müftü Mehmet Aşık'ın okuduğu duanın ardından açılış kurdelası kesildi ve terminal esnafı ziyaret edilerek, hayırlı olsun dilekleri iletildi. 
 
10 bin merterake arsa üzerini kurulu 3 bin metrekarelik kapalı alanı olan eski terminalle kıyaslandığında yeni terminalin 55 bin metrekare üzerine kurulu 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla hizmet vereceğini bildiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum'un bölgenin en iyi terminaline sahip olduğunu açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Cahit Bağcı da konuşmalarında Başkan Külcü’ye teşekkür ederek, yeni terminalin Çorum Belediyesi’nin altın eserlerinden biri olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından terminalin açılışı gerçekleştirildi.

terminal çorum (10)

terminal çorum (16)

terminal çorum (15)

terminal çorum (14)

terminal çorum (13)

terminal çorum (12)

terminal çorum (11)

terminal çorum (9)

terminal çorum (8)

terminal çorum (7)

terminal çorum (6)

terminal çorum (5)

terminal çorum (3)

terminal çorum (2)

terminal çorum (1)


Çorum'da Lokantada iki grup arasında kavga
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam