ÇORUM TSO’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

22 Eylül 2015 11:34
Videoyu Aç ÇORUM TSO’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
A
a

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kurban Bayramı’nın; ülkenin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine vesile olmasını temenni ettiler.

Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Meclis Başkanı Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal, “Müslüman dünyası olarak, iki bayramımızdan biri olan Kurban Bayramı’na hep birlikte bir kez daha erişmiş bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağladığına inandığımız Kurban Bayramımız, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreci sona erdirecek bir milat olmasını temenni etmekteyiz. Zira son dönemde yaşanan terör olayları, ülkece birlik ve beraberlik içinde yaşamamızın ne denli önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

 

Kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı ve hoşgörünün hakim olduğu, dini ve milli duygularımızın çoğaldığı nice bayramlar geçirmemizi temenni ederiz”  dediler.

 

Açıklamada ayrıca, Kurban Bayramı’nın, ekonomik anlamda yılın son çeyreğinin başlangıcına denk geldiği belirtilerek tüm sanayicilere, iş adamlarına, tüccarlara ve esnafa bol kazançlı bir dönem geçirmeleri temenni edildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam