ÇORUM TSO’DAN SADECE KADINLARA YÖNELİK SEMİNER

27 Nisan 2015 16:02
Videoyu Aç ÇORUM TSO’DAN SADECE KADINLARA YÖNELİK SEMİNER
A
a

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu, Türkiye’de ve dünyada kadınlar için çok büyük bir tehlike oluşturan meme kanseri ile ilgili bilgilendirme toplantısı organize edecek.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, İŞGÜSA Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Sevda Kılıç’ın konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, meme kanseri farklı yönleriyle ele alınacak. Toplantıda; meme kanserinin ne olduğu, oluşum sebepleri, risk grubundaki kadınlar ve son olarak erken teşhis yolları hakkında bilgiler verilecek.

TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli, iş hayatındaki kadınların kendilerine çok fazla zaman ayıramadıklarını, sağlıklarını ihmal edebildiklerini söyledi. Meme kanserinin, kadınlar için büyük bir risk olduğuna dikkat çeken Kepçeli, bu konuda bir farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme toplantısı organize ettiklerini aktardı.

Meme kanseri bilgilendirme toplantısı, 30 Nisan Perşembe günü Oda Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 13.00’te başlayacak olan toplantıya, bütün kadınlar katılabilecek.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam