ÇORUM’UN ALTIN KIZI ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

1 Temmuz 2014 20:55
Videoyu Aç ÇORUM’UN ALTIN KIZI ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
A
a

Çorum Valisi Sabri Başköy, 2014 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) dereceye giren Güner Dilşad Er’i Hitit Altını ile ödüllendirdi.

Vali Sabri Başköy İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Fen Lisesi Okul Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Güner Dilşad Er’den oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) 14-15 ve 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapmış olduğu 2014 yılı Lisans Yerleştirme Sınavlarında (LYS) Çorum Fen Lisesi öğrencilerinden Güner Dilşad Er, 5 puan türünde Çorum 1. si, Y-MF1 puan türünde de Türkiye 9. su olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda okulunu da birincilikle bitiren Er’in ÖSYM sonuç belgesine göre ilk 100 de 16, ilk 1000 de 32 ayrı derecesi bulunuyor. Er bu
başarısı ile ailesi, öğretmenleri ve Çorum’un gurur kaynağı oldu.


Başarısını, okula başladığı andan itibaren düzenli olarak çalışmasına borçlu olduğunu belirten Güner Dilşad Er, bilgileri zamanında öğrenip çalıştığını, stresin en yoğun olduğu son yıla çalışacak bir şey bırakmadığını ancak çalışmaya da devam ettiğini ifade etti.
Hangi makam ve mevkide olursa olsun, başarılı olmak için çok çalışmanın şart olduğunu vurgulayan Vali Başköy, öğrenciyi sınava hazırlayan öğretmenlerine ve ailesine de teşekkür ederek, Er’e darphane tarafından özel olarak bastırılan Hitit Altını hediye etti.



Güner Dilşat Er Çorum birincisi (1)

Güner Dilşat Er Çorum birincisi (2)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam