Çorum’un dinamikleri Tarım Fuarı için bir araya geldi

26 Kasım 2014 17:26
Videoyu Aç Çorum’un dinamikleri Tarım Fuarı için bir araya geldi
A
a

Yarın açılışı gerçekleştirilecek olan 3. Çorum Tarım Fuarı için Çorum kamuoyuna destek çağrısında bulunun kurumlar, Çorum’un fuara merkezi konumuna yükselmesi için ziyaretçi yoğunluğunun önemine dikkat çekti.Atlas Fuarcılık Genel Müdürü Fevzi Atasagun, 250 firmanın katılacağı ve çevre illerden de 10 bin civarında ziyaretçinin beklendiği Çorum Tarım Fuarı’na...

Hanoğlu Konağı’nda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve birlik başkanları katıldı.

Yarın saat 13,30’da düzenlenecek törenle açılışı gerçekleştirilecek olan fuar için, ilave alanlar oluşturulduğunu da sözlerine ekleyen Fevzi Atasagun, Çorum Tarım Fuarı’nın ulaşmasını istedikleri hedefin, uluslararası fuar olduğuna vurgu yaparak, bunun yoğun ziyaretçi katılımı ile gerçekleşebileceğini hatırlattı.

27-30 Kasım tarihleri arasında açık kalacak olan fuarın, ücretsiz ziyaret edileceği bilgisini de kamuoyunun dikkatine sunan Atasagun, fuara zdestek veren kurum ve odalara teşekkür ettiğini dile getirdi.

Hanoğlu Konağı’nda dtüzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Atasagun, şunları söyledi, “Günümüzde tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerler tarım fuarlarıdır. Dünyada ve ülkemizde yapılan tarım fuarları tarımdaki yeni gelişmeleri üreticimize sunarak teknoloji üretenler ile kullananlar arasında bir köprü görevi görmektedir.

Bu amaçlar doğrultusunda Çorum'da 27-30 Kasım 2014 tarihleri arasında 3. Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı 250 firmanın katılımıyla organize edilecektir.

Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır.

Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği ve alım, satım, bilgi alışveriş imkânının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makinaları, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet, ekipmanları görme değerlendirme, alım ve satım imkânları oluşacaktır

Fuarımız 27-30 Kasım 2014 tarihleri arasında saat: 10:00 19:00 arasında ziyarete açıktır. Fuarımıza ziyaretler ücretsizdir. Tüm ilgililerin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Fuarımıza destek veren odalara, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.”





Kaynak : Çorum Hakimiyet Gazetesi


Kaynak : ÇORUM HAKİMİYET
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam