Çorum'un Gençlik ve spor yatırımları gözden geçirildi

5 Ağustos 2014 18:59
Videoyu Aç Çorum'un Gençlik ve spor yatırımları gözden geçirildi
A
a

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı hemşehrimiz Salih Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Uslu ve  Eğer Ziyarette, Gençlik ve Spor yatırımlarını değerlendirdiler. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Sporcu Fabrikaları” projesi kapsamında Çorum’a bir “Sporcu Fabrikası” kazandırmayı planlıyoruz. Sporcu Fabrikaları; 15-16 spor dalının yapılmasını sağlayan çok amaçlı spor salonu olarak planlanmaktadır. Bu sayede Çorum’da birçok spor dalının yapılabileceği bir tesise sahip olmayı planlıyoruz. Sporcu Fabrikası için 53 dönümlük bir arazinin ön tahsis işlemlerini tamamlamış bulunmaktayız. Yatırım programına alınması için girişimlerde bulunacağız.” dedi.

Uslu, Çorum Merkeze 24 Temmuz tarihinde yapılan ihale ile yaklaşık 3 milyon TL maliyetli ikinci bir gençlik merkezi yapıyoruz. Süreç devam ediyor. Yaklaşık 4,5 Milyon TL maliyetli Olimpik Atletizm stadı çalışmalarımız da devam etmektedir. Kargı Spor Salonu ile Şehir Stadı Sentetik Çim’i, Oğuzlar Şehir Stadı Sentetik Çim’i tamamlandı. Ortaköy Şehir Stadının belediye ile tahsis işlemleri sürüyor. Osmancık ve Sungurlu Gençlik Merkezlerinin yapımı devam ediyor. Alaca Gençlik Merkezimizin yer tahsisi tamamlandı. 2015 yılı yatırım programına teklif edilecektir. Diğer ilçelerimizin ihtiyaçları da dikkate alınarak çalışmalar devam etmektedir.” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam