Çorum Valisi Ahmet Kara Uslu’yu Ziyaret Etti

23 Aralık 2015 17:48
Videoyu Aç Çorum Valisi  Ahmet Kara Uslu’yu Ziyaret Etti
A
a

Çorum Valisi Ahmet Kara, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti.

Çorum’da yapılan ve planlanan çalışmaların da detaylı olarak değerlendirildiği ziyarette;


Yeniden Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri seçilmesinden dolayı Uslu’yu tebrik eden Vali Kara, “Yeni döneminiz ve göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Çorum’a ve ülkemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Her zaman ortak aklı, birlikte ekip çalışmasını savunan biriyim. Sayın Valimizle koordineli olarak Çorum’a hizmet ettik yeni dönemimizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.


Vali Kara’dan Özel Kalkınma Projesi İçin Destek


Bilindiği üzere Uslu’nun girişimleriyle Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Amasya Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı, Çorum Milletvekili Lüftiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer bir araya gelerek Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'la görüşmüştü. Görüşmede Kızılırmak-Yeşilırmak Kalkınma Havzası Projesi için Bakan Yılmaz'dan "Orta Anadolu Özel Kalkınma Programı" hazırlanmasını istemişlerdi.

Ziyarette Vali Kara, Kalkınma Bakanına sunulmak üzere Orta Anadolu Özel Kalkınma Programı Çorum boyutu ile ilgili hazırladığı dosyayı Uslu’ya teslim etti.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam