ÇORUM VALİSİ AHMET KARA MUHTARLARLA BULUŞTU

10 Nisan 2015 17:55
Videoyu Aç ÇORUM VALİSİ AHMET KARA MUHTARLARLA BULUŞTU
A
a

Video Haber İzle.. Çorum Valisi Ahmet Kara bu gün Çorum merkezde bulunan 14 mahalle muhtarlarıyla Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Vali Kara muhtarlarının, şehrin kılcal damarlarını en iyi bilen ve buralardaki tıkanmaları, aksaklıkları, beklentileri yerel yönetime taşıyan kişiler olduğunu söyledi.

Video Haber Görüntüsü Birazdan...

Çorum Valisi Ahmet  Kara  Çorum'da mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen sizlersiniz ben sizlerin  bana  ileteceği bütün  sorunlarınızı dinleyeceğim dedi.  Sorunları ve sorunların çözüm önerilerini yerinde dinleyen Kara . ‘Vatandaşımızın huzuru için çalışıyoruz’
 
Muhtarlar tarafından iletilen sorunların hepsinin ilgililer tarafında iletileceğinin altını çizen Vali Kara, “Sizlerden sorunları aksaklıkları dinleyip bunları yerel yöneticilerimizle koordineli bir şekilde çözüme kavuşturacağız dedi.Toplantıda  Mahalle muhtarları sorunlarını dile getirerek vali Ahmet Kara'dan sorunlarının ve taleplerinin yerine getirilmesini istedi. 
Vali Kara konuşmasının ardından mahalle muhtarları tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
 
Muhtarlar  mahallelerine Cami-Okul-Alışveriş merkezleri-Trafik sorunu-ulaşım-Göçmenler-tescilli ve tescilsiz mekruh binaların sorunları-Uyuşturucu-hırsızlık ve dilencilik gibi genel konuların ele alındığı toplantıda,Vali Ahmet Kara sız sık Telefonlar ilgili Kurum müdürlerini arayarak  görüşülen konular hakkında bilgi aldı.  

Muhtarlar tarafından iletilen bilgileri tek tek not eden Vali Ahmet Kara, bu alınan bilgilerin burada kalmayarak ilgili yererle iletileceğini ve çözümlerini takip edeceğini söyledi.














.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam