ÇORUM VALİSİ AHMET KARA SEÇİM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTI

16 Nisan 2015 15:43
Videoyu Aç ÇORUM VALİSİ AHMET KARA SEÇİM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTI
www.hitittv.com
A
a

Vali Ahmet Kara 7 Haziran 20115 Milletvekili Seçimleri için Seçim Güvenliği Toplantısı yaptı. Seçim süresinde adayların,seçim bürolarının güvenliği ve seçime kadar propaganda süresininde,seçimin sağlıklı bir şekilde geçmesi için Valilik basın toplantı salonunda siyasi Partilerin İl Başkanları ve İl Emniyet ve İl Jandarma komutanı toplantıda hazır bulundu.

Görüntü -Video:
Haber Detayları


678687687686

 

Çorum Valiliği tarafından 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve sükûnet içerisinde yapılmasına imkan sağlamak amacıyla Çorum’da seçime katılacak siyasi partilerin temsilcilerinin katılımıyla secim güvenliği toplantısı düzenledi.

Vali Ahmet Kara’nın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Adem Saçan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ile birlikte Mecliste grubu bulunan siyasi partilerden AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, HDP İl Eş Başkanı Ali Akaya ile birlikte seçime katılacak diğer siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda 7 Haziran seçimlerinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için alınacak ve alınması istenen tedbirler görüşüldü.

Vali Kara toplantının açılışında yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin güvenli ve sorunsuz bir ortamda gerçekleşmesi için yapılacak çalışmaları değerlendireceklerini söyledi. Vali Kara’nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.


www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam