ÇORUM BELEDİYESİ TSM KOROSU YEDİTEPE KONSERİ

Magazin 15 Nisan 2013 17:41
A
a

ÇORUM BELEDİYESİ TSM KOROSU GÖNÜLLERE HOŞ BİRSEDA BIRAKTI

Amir ATESRecep ErgülKenan OrhonMehmet Yıldırımve Mehmet Özata ile birlikte Yeditepe Üniversitesi'de MUHTEŞEM BİR KONSER 

 Çorum Belediye korosu, ÇESİAD otokol korosu "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısı eşliğinde muhteşem bir

Çorum dayanışması sergilediler.Belediye TSM  korosu  Tebrikler Halil hocam,Tebrikler değerli şefimiz Selda Erdost

hanımefendi,Koro'nunun  değerli saz heyeti ve korist , solistleri yüreğinize sağlık iyiki varsınız 


***************************************************************************************


Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD)’nin davetlisi olarak İstanbul Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç konferans salonunda gerçekleştirilen konser yoğun ilgi gördü.

 

Programa, Prof. Dr. Ahmet Samsunlu, ÇESİAD Başkanı Mehmet Yıldırım, Yargıtay Üyesi Zihni Doğan, YÖK Üyesi Prof. Dr. Tufan Buzpınar, ünlü Mevlidhan Amir Ateş, İstanbul'daki Çorumlular ve Darüşşafaka Huzurevi sakinleri katıldı.

 

Koro şefliğini Selda Erdost’un yaptığı 23 eserden oluşan konserde Türk Sanat Müziği’nin segâh, hüzzam, nihavent, acemkürdi, beyati, hüseyni, uşşak, muhayyer kürdi, kürdi makamlarında eserler seslendirildi. İzleyenler tarafından beğeni toplayan konser sonunda koro şefi Selda Erdost ve Halil Özçelebi’ye plaket verildi.

 

ÇESİAD Başkanı Mehmet Yıldırım, konser öncesi yaptığı açıklamada müziğin ruhun gıdası olduğunu belirterek konseri gerçekleşmesi için koro üyelerini İstanbul'a gönderen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.

 

Çorum Belediyesi Türk Sanat Musikisi Koro Başkanı Halil Özçelebi de, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün her daim yanlarında olduğunu belirtti. ÇESİAD yönetiminin kendilerini en güzel şekilde ağırladığını ifade eden Özçelebi, “Şimdiye kadar pek çok ilde konserler verdik. İstanbul’da konser vermek en büyük istek ve arzularımızdan birisi idi. Bizleri davet eden ÇESİAD yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İlgiyle dinlenen konser sonunda ÇESİAD Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet Samsunlu Halil Özçelebi'ye, YÖK Üyesi Prof. Dr. Tufan Buzpınar da Selda Erdost’a plaket ve çiçek verdi. ÇESİAD tarafından hazırlanan hediye çantası ve karanfiller de tüm koro üyelerine dağıtıldı.

 

Geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul’a giden 50 kişilik koro ekibi ÇESİAD yöneticileri tarafından karşılandı. Beykoz Anadolu Feneri'nde bulunan Taşlıhan Restaurant’da  muhteşem boğaz manzarası eşliğinde  akşam yemeği yiyen ekip ve ÇESİAD yöneticileri, Pazar günü de koro ekibiyle Sultanahmet, Eyüp Sultan, Ayasofya’yı gezdiler.

 

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam