ÇORUMLU MİLLİ SPORCU GÜMÜŞ KAZANDI

Spor 24 Haziran 2015 21:38
Videoyu Aç ÇORUMLU MİLLİ SPORCU GÜMÜŞ KAZANDI
A
a

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da organize edilen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, Bağcılar Spor Kompleksi’nde başladı.

Avrupa Şampiyonası’nda 35 ülkeden yaklaşık 600 sporcu mindere çıktı. Serbest ve grekoromen stil ile kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilecek şampiyonada ay yıldızlı mayoyu giyecek milli sporcular, mücadele ettikleri sıkletlerde altın madalya kazanabilmek için güreşiyor. İşte bunlardan birisi de Çorumlu güreşçi Selim Kozan. Serbest stilde mindere çıkan başarılı güreşçi rakiplerini tek tek yenerek finale kadar yükseldi.


FİNAL MÜCADELESİ NEFES KESTİ


60 kiloda milli mayo giyen Selim Kozan, Litvanyalı rakibi Tomas Barasevicius’u 10­0′lık skorla ve teknik üstünlükle mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 60 kiloda başarılı maçlar çıkaran Kozan, Moldovalı rakibi Erhan karşısında 2­0 önde iken rakibinin sakatlanması sonucunda minderden galibiyetle ayrılarak yarı finale yükseldi. Bulgar rakibi Ivanov’u 16­5′lik skorla ve teknik üstünlükle yenerek finale adını yazdıran Kozan, altın madalya maçına çıktı. Selim Kozan, final maçında Rus rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam