ÇORUM BELEDİYE SPOR'DA İLK TRANSFER ÇAĞRI TEKİN

Spor 20 Aralık 2015 16:48
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR'DA İLK TRANSFER ÇAĞRI TEKİN
www.hitittv.com
A
a

Transferin Video Spor görüntülerini Tıkla İzle... Çorum Belediye sporun ara transfer döneminde ilk imzayı Çağrı Tekin’e attırdı.

Çorum Belediyespor ara transfer döneminde ilk imzayı Çağrı Tekin’e attırdı. Kırmızı Siyahlı takımda ligin ikinci yarısı için eksik mevkilere yapılacak takviyeler konusunda ilk  transfer forvet arkasında oynayan Adliyespor’lu Çağrı Tekin oldu.
İlk takviye Çağrı Tekin
 
Daha önce prensip anlaşmasına varılan Çağrı Tekin dün Çorum’a çağrıldı. Yapılan görüşmeler sonunda 1.5 yıllık anlaşma sağlanan Tekin ile sözleşme imzalandı. 1993 Yenimahalle doğumlu Çağrı Tekin Gençlerbirliği’nde 2009 yılında profeyonel olduktan sonra beş yıl içinde beş farklı takımın formasını giydi.
 
Hacettepe, Şanlı Urfaspor, Konya Anadolu Selçuklu, Sandıklıspor ve son olarakta bu sezonun ilk yarısında Adliyespor takımlarında forma giyen Çağrı Tekin değişik yaş kategorilerinde 47 kez milli formayı giymiş. Ligin ilk yarısında Adliyespor forması ile bir gol atan Tekin 17 maçta forma giymiş. Tekit ilk yarıda bir kırmızı üç sarı kart görmüş.
 
www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam