Çorumlu Üniversiteli kız intihar etti

14 Aralık 2014 19:03
Videoyu Aç Çorumlu Üniversiteli kız intihar etti
A
a

Yusuf Çınar : AFYONKARAHİSARda bir apartmanın 4üncü katındaki evinin balkonundan atlayan üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Azime Dikimen, yaşamını yitirdi.

Olay, önceki gün saat 05.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Dehşeti Caddesinde meydana geldi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4üncü sınıf öğrencisi Azime Dikimen, Elden Apartmanının 4üncü katındaki evinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Sesleri duyan ev arkadaşları ve çevredekiler, Azimeyi bahçede hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri beton zemine çarpan Azimenin yaşamını yitirdiğini belirledi. Azime Dikimenin cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TÜM İNSANLAR SEVİN BİRBİRİNİZİ

Polisin yaptığı incelemede Azimenin üzerinde, Tüm insanlar sevin birbirinizi yazılı bir kağıt bulunduğu bildirildi. Azimenin olaydan saatler önce sosyal medya hesabından Planladığım ve beklediğim gün geldi, Bu dünya yaşanmaya değmez, ben bu dünyaya ait değilim gibi paylaşımlarda bulunduğu belirtilirken, bir süre sonra bu hesapların dondurulduğu tespit edildi. Azimenin Çorumda oturan ailesinin dün gece cenazeyi teslim aldığı kaydedildi.

YEREL GAZETEDE MUHABİRLİK YAPTI

Okulu uzadığı için bu yıl kaydını dondurduğu belirtilen Azime Dikimenin bir kafede kasiyer olarak çalıştığı belirlendi. Gazetecilik ve fotoğrafçılığa ilgi duyan Azimenin bir süre önce de Afyonkarahisarda yerel bir gazetede muhabirlik yaptığı, muhabirlikten ayrıldıktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisinde 10 gün tedavi gördüğü bildirildi. Azimenin yaşama sevinciyle dolu bir kız olduğunu söyleyen arkadaşları ise olaya inanamadı.





 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam