ÇORUMLU YÖNETİCİLER VE İŞADAMLARININ ÇALIŞMALARINI TÜRKİYE’YE DUYURACAK

22 Mayıs 2014 22:26
Videoyu Aç ÇORUMLU YÖNETİCİLER VE İŞADAMLARININ ÇALIŞMALARINI TÜRKİYE’YE DUYURACAK
A
a

TGRT Haber kanalının yayınladığı “Yeni Türkiye” programı, Cuma Günü, Vali Sabri Başköy ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü konuk ediyor.

TGRT Haber, yeni programı “Yeni Türkiye” ile Anadolu’nun güçlenen sanayi dünyası ve yerel yönetimlerinin sesini tüm Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor. TGRT Haber, yarın özel röportajlarla Çorum’dan yayın yapacak.
Büyüyen Türkiye’de gelişen ekonominin domino taşlarını oluşturan Anadolu’daki sanayici ve iş adamları, milyonlarca dolarlık yatırımlarıyla dünya devlerine nasıl kafa tuttuklarını TGRT Haber kanalının “Yeni Türkiye” adlı programında anlatıyor.

Yıllar önce küçük bir işletmeyken bugün binlerce kişiye iş imkanı sunan dev kuruluşların büyüme hikayelerinin sunulduğu “Yeni Türkiye” programında, yerel yöneticiler de geçmişten günümüze değişen ve gelişen Anadolu kentlerinin sorunlarını ve hedeflerini anlatıyorlar.
Gamze Koca’nın sunumuyla ekranlara gelecek “Yeni Türkiye” programı yarın saat 11.30’da canlı yayında Çorum’da olacak.
 
ÇORUMLU YÖNETİCİLER VE İŞADAMLARININ
ÇALIŞMALARINI TÜRKİYE’YE DUYURACAK
 
Gamze Koca’nın yapacağı özel röportajların yer alacağı programa Çorum Valisi Sabri Başköy, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Uğur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık katılacak.
TGRT Haber,  “Yeni Türkiye” programı ile Türkiye’nin ekonomi belgeseli için canlı yayın ekipleriyle, il il Türkiye’yi dolaşmaya devam edecek ve Anadolu illerinin güçlenen sesini tüm Türkiye’ye duyuracak. (Haber Merkezi)
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam