CUMHURBAŞKANI : OLMUYORSA MİLLETİ OYALAMANIN ANLAMI YOK

28 Temmuz 2015 09:51
Videoyu Aç CUMHURBAŞKANI : OLMUYORSA MİLLETİ OYALAMANIN ANLAMI YOK
A
a

Erdoğan: Olmuyorsa milleti oyalamanın anlamı yok... Erdoğan koalisyon görüşmelerine ilişkin ''Milleti oyalamanın bir anlamı olmaz, olmayacaksa bir an evvel millete gitmek lazım'' dedi.

salim uslu ak saray (2)

 

 


Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki 25. Başkanlık Divanı üyelerini kabul etti.
 
Meclis Başkanlık Divanı, dün TBMM Başkanı İsmet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarete AK Partili ve MHP’li üyeler katılırken, CHP ve HDP’li üyeler katılmadı.
 
 AK Partili Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, “Reisin morali yerinde. Görüşmede birlikteliğin önemi üzerinde durdu. Gelmeyenlere tepkisi yoktu. CHP’yi kastederek, ‘Gelselerdi daha iyi olurdu’ dedi” ifadelerini kullandı.
 
Gündoğdu, Erdoğan’ın “Hükümet kurmak, sorumlu olmak gerekir. Milleti oyalamanın da bir anlamı olmaz, olmayacaksa bir an evvel millete gitmek lazım” dediğini iletti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki 25. Başkanlık Divanı üyelerini Ak Saray’da kabul etti. Ziyarette AKP ve MHP’li üyeler tam kadro yer alırken CHP ve HDP katılmadı…


AK Partili ve MHP’li Başkanlık Divanı üyelerinin tam kadro katıldığı ziyarete; TBMM Başkanvekilleri Mehmet Naci Bostancı (AK Parti Amasya Milletvekili), Koray Aydın (MHP Trabzon Milletvekili), TBMM İdare Amirleri; Salim Uslu (AK Parti Çorum Milletvekili), Ahmet Gündoğdu (AK Parti Ankara Milletvekili), Seyfettin Yılmaz (MHP Adana Milletvekili), TBMM Katip Üyeleri; Sema Kırcı (AK Parti Balıkesir Milletvekili), Fehmi Küpçü (AK Parti Bolu Milletvekili), Bülent Turan(AK Parti Çanakkale Milletvekili), Mücahit Durmuşoğlu (AK Parti Osmaniye Milletvekili), Emin Çınar (MHP Kastamonu Milletvekili) yer aldı.

Ziyaret sonrası Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Devlet nezaketine uygun biçimde TBMM Başkanlık Divanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sayın Cumhurbaşkanımızdan istikamet verici tavsiyelerini aldık” dedi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam