DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Esnaflarına Kredi imkanı

23 Aralık 2014 09:27
Videoyu Aç DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Esnaflarına Kredi imkanı
A
a

DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi arasında Yeni sanayi Sitesi finansmanı için protokol imzalandı. Kredi Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı için üyelerin finansman ihtiyaçları için kullandırılacak…

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan dünyanın en inovatif bankası DenizBank, girişimci KOBİ‘lerin yatırım projelerini desteklemeye devam ediyor. DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi arasında, Yeni Küçük Sanayi Sitesi inşaatının finansmanı için bugün Çorum’da protokol imzaladı. Protokol imza törenine DenizBank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, DenizBank Karadeniz Bölge KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Reşit Sivaslı, DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz, Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Akbulut, Halit Bektaş, Okan Hergün ve Sinan Özdilli katıldı.

ÇORUM ESNAFINA HAYIRLI OLSUN

DenizBank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, törende yaptığı konuşmada, “DenizBank kurulduğundan bu yana sosyal sorumluluk ve çevresel bilincin de etkisiyle KOBİ’lerin yatırım finansmanına büyük önem verdiğini ve bundan sonrada ağırlık vermeye devam ettirecektir. DenizBank kaynaklarından sağlanan yatırım kredisi ile Yeni Küçük Sanayi Sitesi inşaatının yatırımı yapılacak. DenizBank, yatırım finansmanında Türkiye’deki en etkin kurumlardan biri olmaya devam edecektir. Yeni iş birliğimiz herkese hayırlı olsun ” dedi.

Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet ise kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı banka yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam