DEVLET BAHÇELİ'NİN ÇORUM MİTİNGİ

12 Mayıs 2015 20:47
Videoyu Aç DEVLET BAHÇELİ'NİN  ÇORUM MİTİNGİ
A
a

CANLI YAYIN: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, 13 Mayıs Çarşamba günü Çorum’da miting düzenleyecek. Bahçeli, 7 Haziran Genel Seçimleri’ne az bir süre kala partisinin Çorum Milletvekili adaylarına destek vermek için yarın saat 11.30’da Çorum Abide Meydanında halka hitap edecek.Bahçeli’nin Çorum’dan sonraki durağı ise Amasya olacak


Video haber tıkla izle 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çorum mitinginde AK Parti hükumetine yüklendi. Devlet Bahçeli ayrıca seçim vaatlerini de dile getirdi. Asgari ücreti 1400 TL yapacaklarını yineledi…


Mitingde seçim beyannamesinde yer alan vaatlere de değinen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: “Emeklilerimize sesleniyorum, Mart ayında bin 400 Eylül ayında bin 400 lira olmak üzere yılda toplam 2 bin 800 lira emekli destek ödeneği almak için bizimle yürüyün. Emeklilikte yaşa ve pirime takılanların mağduriyetlerini gidereceğiz.

Asgari ücretle çalışan kardeşlerim, zorlanıyorsunuz, asgari ücreti net bin 400 liraya çıkaracağız. Evi olmayanlara 250 lira kira yardımı yapmak için yürüyoruz. Sizler de bize katılın. Asgari ücretten vergi almayacağız. İmamsız ve müezzinsiz cami kalmaması hedefimizdir. Köy ve mahalle ihtiyar heyetinde görev alanlara her ay 150 lira vereceğiz. Çiftçilerin umudu olacağız. Mazot, gübre gibi temel girdileri ucuzlatacağız. Çiftçiler, belinizi büken mazotu 1 lira 75 kuruşa düşüreceğiz. Şoförlerin aldığı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak kaydıyla KDV ve ÖTV almayacağız. Esnaf ve Bağ-Kur emeklilerimizin maaşlarını düzenleyeceğiz.
AK Parti giderse yardım alamazsınız diyen şerefsizlere sesleniyorum, siz ne verdiyseniz fazlasıyla alacaklar. Muhtaç ailelerin fertlerine iş vereceğiz. Aile desteği alanında ödemeler yapacağız. Evi olmayana konut sağlayacağız veya 250 lira kira yardımı yapacağız. 200 kilovat saat elektrik tüketen ve ödeme gücü olmayan vatandaşlara yüzde 70 indirim yapacağız. Muhtaç aileler için ‘Hilal Kart’ uygulaması yapacağız. Annesi babası olmayan evlatlarımız, cebinize her ay 100 lira koyacağız.



Atanamayan öğretmenlerimizin alayını atayacağız. Üniversite sınavlarını kaldıracağız. Emniyet mensuplarının çalışma şartlarını iyileştirecek ve bu kapsamda polislerin ek göstergesini 3 bin 600’e çıkaracağız. Taşeron işçilere kadro vereceğiz. Ne kadar kapatılan belde belediyeleri, özel idareleri ve köyleri yeniden kuracağız. Terörün kökünü kazıyacağız. Bunun için yeni bir anayasayı milletimize hediye edeceğiz.”









 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam