DODURGA BELEDİYE BAŞKANI AYDIN O İDDİAYI YALANLADI

14 Ocak 2015 14:30
Videoyu Aç DODURGA BELEDİYE BAŞKANI AYDIN O İDDİAYI YALANLADI
A
a

ÇORUM’un Dodurga İlçesinde belediye başkanına yerel seçimde oy vermediği için işyerinin mühürlendiğini iddia eden esnafa Dodurga Belediyesi’nden yalanlama geldi. Açıklamada, iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğu bildirildi.

“13 Ocak 2015 tarihinde ilimizde yayınlanan yerel bir gazetede ilçemizde yaşayan Servet Sarı isimli vatandaşımızın henüz açılışını yapmadığı kahvehanesinin belediyemiz tarafından mühürlendiği ve bu işleminde yerel seçimde Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Aydın’a oy verilmediği gerekçesiyle yapıldığı yönünde asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunulmuştur.

Söz konusu haberde AK Parti ye oy verdiği için işyerinin kapatıldığını iddia eden Servet Sarı’nın Dodurga Belediyesi ile olan iki yıllık dükkan anlaşması 31.12.2014 tarihinde sona ermiştir. Aynı iş yeri için yapılan yeni ihaleyi de söz konusu habere konu olan Servet Sarı kazanamamıştır. Yaşanan bu gelişmeden sonra Belediyemiz kahvehanesinde bulunan demirbaşlarımızın iadesi talebinde bulunmuş, ancak yapılan bütün iyi niyetli girişimler sonuçsuz kalmıştır. Ayrıca kahvehanenin teslimi sırasında ağabeyini kaybeden Servet Sarı’nın acısı dikkate alınarak bu işlem bir süre (3 gün) Belediyemiz tarafından ertelenmiştir.

Tüm bu yaşananlar ışığında üç gün sonra belediyemiz yetkilileri kendisini kuruma davet etmiş, yeri ve demirbaşları Dodurga Belediyesi’ne ait olan kahvehanenin bir an önce boşaltılması talebini yenilemiştir. Yine bunun akabinde söz konusu kişi Dodurga Belediyemizden hiçbir yasal izin almadan ve herhangi bir başvuru yapmadan 08.01.2015 tarihinde başka bir adreste kahvehane açmıştır. Söz konusu iş yeri yasal izinleri olmadığı için Zabıta personelimiz tarafından mühürlenmiştir. Haberde iddia edildiği gibi yerel seçimde Başkan’a oy vermediği için herhangi bir işlem yapılması söz konusu değildir. Soysal medya ve bazı basın yayın kuruluşları üzerinden Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Aydın’a yönelik yapılan yıpratma girişimlerini adli mercilere bildireceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam