ECE HOLDİNG PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

12 Temmuz 2014 15:14
Videoyu Aç ECE HOLDİNG PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
A
a

Ece Holding mesai arkadaşları ile Anitte Hotel'de yapılan olan iftar yemeğinde bir araya geldiler . İcra kurulu üyesi Ahmet Çenesiz Ece ailesi olarak 10-15 yılını dolduran 900 kişilk çalışanıyla 50 ülkeye ve Dünyanın önde gelen marka firması haline geldi .Bu firma sizlerin yani çalışanların başarıyla buraya gelmiştir. Teşekkür ediyorum dedi.

Ece Holding Anitta otelde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. 10. ve 15. yılını dolduran ece seramik mesai arkadaşlarına plaketlerin de taktim edildiği bir iftar yemeği verdi..
 
İftar Yemeğine Çorum Valisi Sabri Başköy,Garnizon Komutanı Jandarma.Albay Ahmet Çelik ,Belediye Başkan vekil Mehmet döngel,İl Özel İdare Genelsekreteri Ömer Arslan,SGK İl Müdürü Duran Cesur,TBObaşkanı Ali Bektaş,Müsiad şube başkanı Rumi Bekiroğlu,Hititsiad Başkanı Ahmet Benli, Ece Yönetim Kurulu Başkanı  Erdem Çenesiz : Yönetim Kurulu Başkanı 
Onursal Başkan İsmet Çenesiz ve STK  katıldı.
Tarih : 11 Temmuz 2014
Saat : 20.22
Yer : Anitta Hotel Balo Salonu
 
******************************************************************************************************

Ahmet Çenesiz Ece Holding İcra Kurulu üyesi konuşmasına ; Bu mübarek Ramazan akşamında, Ece ailesi olarak, bu gurur dolu günümüzde, sizlerle bir arada olmaktan duyduğumuz mutluluğu belirterek, hoş geldiniz diyorum diyerek sözlerine başladı.

Sevgili ECE ailesi mensubu arkadaşlarım, bugün bizim mutlu günümüze gelen misafirlerimizin büyük bir kısmı çok yoğun programa sahip ve birçok yerden davet alıyorlar. Yoğunluklarına rağmen sebatla, alın teriyle ekmeğini kazanan sizlerin bu güzel gününüzde burada olmak istediler. Misafirlerimiz iş dünyasının girişimcilerle ve işverenlerle sınırlı olmadığını, işgörenlerin çabası, aklı, sebatı olmaksızın hiçbir kurumun başarıya ulaşamayacağını biliyorlar. Bu gün burada bulunan çok kıymetli hazirun, Çorum dan çıkan bir ulusal markanın başarısında en büyük katkıyı yapan sizleri kutlamak için buradalar.

Bu nedenle sizler adına bu güzel günümüzde burada olan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Değerli Konuklar,

Firmamız her geçen gün faaliyet alanlarını genişleterek büyümeye devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde, büyük markalarının söz sahibi olduğu pazarlarda, iddiasını artırarak yoluna devam ediyor.. ECE gibi Çorumdan çıkıp dünya çapında işler yapan bir çok kıymetli şirketimizde de başarılı girişimcileri kadar da çalışanların eseridir. İşte bu nedenledir ki kahraman arkadaşlarımız takdiri hak ediyorlar.

Sevgili misafirlerimiz

Bu düşünceyle bu defa da sizlerin adına Çoruma değer kazandıran mesai arkadaşlarımızı, müsadelerinizle sizler adına tebrik ediyoruz.

Katılımızdan dolayı tekrar teşekkür ederek, Hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi.




 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam