EMEK CADDESİNDE ÇATIYA ÇIKIP İNTİHARA KALKIŞTI

27 Haziran 2014 17:19
Videoyu Aç EMEK CADDESİNDE ÇATIYA ÇIKIP İNTİHARA KALKIŞTI
A
a

Çorum’da Sezai T. isimli bir vatandaş 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ailevi sorunları olduğu öğrenilen Sezai T. isimli vatandaş uzun uğraşların ardından Özel Harekat görevlileri tarafından indirildi.

Olay bugün Emek Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir süre önce eşiyle tartışan ve mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası aldığı öğrenilen Sezai T. girdiği bunalım sonucu inşaat halinde ki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Durumu görenler polis ekiplerine haber verirken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Araç trafiğine kapatılan olay yerinde itfaiye de her hangi bir atlama olasılığına karşılık hava yastığı açtı. Vatandaşların da meraklı bakışları arasında Sezai T. çıktığı inşaattan indirilmeye çalışıldı. Fakat bunda başarılı olamadı. Yakınlarının da sesine kulak asmayan Sezai T.’yi ikna etmek için özel harekât ekipleri getirildi.

Sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği olay yerinde 1 saat süren ikna çalışmalarının ardından Özel Harekat ekipleri tarafından Sezai T. sağ salim indirildi.

İner inmez aşağıda yakınlarına sarılan Sezai T. daha sonra polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşma başlattı.
Kaynak : www.hitittv.com/corumtime.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam