ERHAN AKAR GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

14 Ağustos 2014 22:54
Videoyu Aç ERHAN AKAR GÖREVİMİN BAŞINDAYIM
A
a

ELVAN ŞİMŞEK -ERHAN AKAR GÖRÜŞMESİ Bir İnternet gazetesinde çıkan haberde Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğum doğru değildir.Gençlik Kolları Başkanı olarak görevimin başındayım dedi.

www.hitittv.com Genel yayınyönetmenimiz Elvan Şimşek Telefonla Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar'la Telefonla görüştü bu haberi kesin bir dille yalanladı.Sadece bu ay görevim nedeniyle 1 aylığına Gençlik kolları yönetim Kurulu üyemiz Mustafa Böcek kardeşim yerime vekalat etmiştir dedi...

Erhan Akar bu tür haber beni derinden üzmüştür.Haberin gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur dedi.



SONDAKİKA ....SONDAKİKA ..............BU HABER GERÇEĞİ YANSITMIYOR..ERHAN AKAR....(Yoruma dayalı bir haber)
******************************************************************************************************************

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞİYOR

ak parti çorumUzun bir süredir AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Erhan Akar’ın önümüzdeki günlerde bu görevinden ayrılacağı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimde AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği görevine seçilen Erhan Akar’ın partinin olağan genel kurulunda Merkez İlçe Başkanlığına aday olması bekleniyor. Merkez İlçeye de aday olması halinde parti içerisinde 3 ayrı görevi bulunacak olan Erhan Akar’ın Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılacağı ifade ediliyor. Yine parti içerisinde Akar’ın, yaşından dolayı da bu göreve devam etmek istemediği konuşuluyor.

YERİNE MUSTAFA BÖCEK GELECEK

Yine parti içerisinde Erhan Akar’dan boşalacak Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Afra Düğün Salonu sahiplerinden Mustafa Böcek’in getirilmesi bekleniyor. Ak Parti’nin 13. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara’da düzenlenen kuruluş etkinliğine AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Mustafa Böcek’in de katılması dikkat çekti. Salonda selfie yapan Böcek, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte fotoğraf çekindi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam