EROL OLÇAK ÇORUM'A MI GELİYOR ?

27 Mart 2015 20:26
Videoyu Aç EROL OLÇAK ÇORUM'A MI GELİYOR ?
A
a

SONDAKİKA : EROL OLÇAK İSTANBUL 1.BÖLGEDE ADAY GÖSTERİLMEDİ Ak Parti Kulislerinde Erol Olçak Çorumdan mı aday gösterilecek sorusunu akla getirdi . İşte İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları

Elvan Şimşek / Özel Haber(Ankara Başkentci) 

İstabul 1.Bölge:  Hurşit Yıldırım Kadir Gurbetçi, Ö. Seyfi Aktülün, Şeyma Döğücü,Coşkun Özden.Oktay Saral, Osman Boyraz,M. Bilal Macit, Fatma Varank,Kemal Akar,Erol Erdoğan,Gıyasettin Gergin,Süleyman Soylu,İdris Güllüce, Erol Kaya,Mihriban Belma Satır, Metin Külünk,Erkan Kandemir, Alev Dedegil...


 Erol Olçak’ın Milletvekili adaylığı için tercihini İstabul birinci  bölge için yaptığı söylenmişti.Şimdi gözler Ak Parti'de  Çorum olduğu iddiaları Siyasi Kulisleri hareketlendirdi. Şuan için Erol Olçak tarafından herhangi bir açıklama henüz yapılmadı 7 Nisan'a beklemek gerekir.

 


28 ŞUBAT'TAKİ  HABERİMİZ

************************************************************************************

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana tümreklam ve tanıtım işlerini yapan, seçim kampanyalarını organize eden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlerden Erol Olçak da milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Erol Olçak’ın, İstanbul 1. bölgedenmilletvekili aday adaylığı için başvurusunun ardından yapılan temayül yoklamasına da katıldığı öğrenildi.

AK Parti’nin kuruluş organizasyonundan başlayarak, bugüne kadarki tüm seçim kampanyalarını organize eden Erol Olçak, kampanyada kullanılacak strateji ve ana sloganları ortaya koymasıyla dikkat çekti.

Erol Olçak tarafından hazırlanan hemen tüm reklam kampanyaları büyük ilgi gördüğü gibi tartışmalar da yaratmıştı.



OLÇAK İSMİ ÇORUM AK PARTİ'Yİ HAREKETLENDİRDİ

AK Parti’nin adını bulan, seçim kampanyalarını belirleyen Çorumlu reklamcı Erol Olçak, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte AK Parti’deki reklamcılık görevini bırakmıştı. Recep Tayyip Erdoğan’la 20 yıllık birliktelik Erol Olçak, ismi Ak parti içerisinde ağırlığı olan bir isim olarak dikkat çekiyor.

 
OLÇAK  İSMİ ÇORUM AK PARTİ'Yİ HAREKETLENDİRDİ
28 ŞubatŞubat 201521:33
-A
 

+A

 
Erol Olçak 2015 seçimi için çalışıyor

Ak Parti'de  Sürpriz ismi Prof. Dr. Arif Ersoy, AK Parti’den Çorum Milletvekili Aday Adayı olarak Çorum’daki tüm dengeleri değiştirmişti. ikinci Sürpriz  Erol Olçak’ın adaylığı İkinci  tercihi İstabul birinci tercihi Çorum olduğu iddialar Siyasi Kulisleri hareketlendirdi. Erol Olçak tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Erol Olçak AK Parti için çalışmaya devam ediyor

 Erol Olçak son bir senedir sık sık Çorum ziyaretleri yapması dikkat çekmişti.Çorum ziyaretlerinde Çorum'da oturacak sorusunu günderme getirmişti. 


Arter Reklam’ın sahibi hemşehrimiz Erol Olçak, 2015 yılında yapılacak seçim için AK Parti’de hazırlıklara başladı. 

 

 



Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam