Esnaf ve sanatkarlar ÇESOB’ta Bayramlaştı

27 Eylül 2015 00:10
Videoyu Aç Esnaf ve sanatkarlar ÇESOB’ta Bayramlaştı
A
a

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ta her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu. Çesob üyeleri ve Başkan Yalçın Kılıç "Birik ve beraberliğimiz daim olsun"dedi

Bayramlaşma törenine ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başta olmak üzere ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi Barut, Ömer Latif Akdağ ve Necmettin Uzun, ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç misafirleri ile tek tek bayramlaşırken, kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kılıç konuşmasında, bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu belirterek, bayramlaşma törenine katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Esnaf ve sanatkarlar ile Çorum halkının bayramını kutlayan Kılıç, “Allah hepimize birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. ÇESOB sadece yöneticilerin değil, siz değerli oda başkanları ve esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman hizmetindedir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Yüce Allah bizlere şehit haberleri yaşatmasın. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum” dedi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam