ESNAFAMIZA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU

6 Ekim 2014 21:28
Videoyu Aç ESNAFAMIZA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU
A
a

Yalçın Kılıç: Bizleri buralara getiren kıymetli esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ta her bayram olduğu gibi bu bayramda da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine ilgi bu yılda yoğun oldu.
Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Çorum Ülkü Ocakları Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Özsaçmacı, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, AK Parti Milletvekili adaylarından Timur Cevher, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Latif Akdağ, Lütfi Barut, Necmettin Uzun ve Duran Ongu, İl ve İlçe Oda Başkanları, Birlik ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik personeli ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.

ODA BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bayramlaşma töreninde bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu yineleyen ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, “Yüce Allah’ımız hepimize birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin” dedi. ÇESOB çatısı altında görev yapan tüm oda başkanlarının Çorumlu esnaf ve sanatkarların değerli oylarıyla göreve geldiklerini hatırlatan Kılıç, “Bizleri buralara getiren kıymetli esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Ayrıca tüm oda bakanlarım görevlerini hiçbir menfaat beklemeden fedakarca yürütüyor. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kılıç ayrıca, tüm Çorum halkının ve esnaf ve sanatkar camiasının Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramlaşma töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam