FARUK ÖZKADER AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI

20 Ocak 2015 17:14
Videoyu Aç FARUK ÖZKADER AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI
A
a

Elvan Şimşek / Faruk Özkader'le Adaylık konusunda Telefon görüşmesi. Faruk Özkader'den beklenen açıklama Telefon görüşmemizde geldi.Ak Parti'den Çorum Milletvekili Adayı olacağım inşallah Elvan bey dedi.

Faruk Özkader 
1973 çorum doğumlu.İlk orta tahsilini Çorumda tamamladı Ankara üniversitesi hukuk fakültesini bitirdi.Çorum barosunda avukatlık stajını tamamladıktan sonra serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Ak Partinin Çorum il başkanlığı kuruluşunda il başkan yardımcısı olarak görev aldı ve kurucu il başkanının milletvekili adayı olması ile 1. olağan kongreye kadar il başkanı olarak görev yaptı. Faruk Özkader Numan Kurtulmuş ile yakın çalışma arkadaşı olan Özkader, görevi de Kurtulmuş’un 62. Hükümette “Başbakan Yardımcısı”  olarak göreve getirilmesi sonrası görevi sona erdi. Şimdi ise siyasi yoluna Ak Parti'de içinde sürdürmeye devam ediyor.


Elvan Şimşek / Faruk Özkader Telefon görüşmesi 

Ankara’da siyasetin önemli isimlerinden biri olan Faruk Özkader’in 2015 yılında yapılacak Genel Seçimlerde Çorum’dan Milletvekili Aday adayı oluyor.Çorum  AK Parti teşkilatlarında sevilen bir isim olan Özkader’le Telefonda görüştük.

Elvan Şimşek : Selamun Aleyküm Faruk bey kardeşim. Hayırlı günler  Nasılsınız ?

Faruk Özkader : Aleykümselam Elvan bey kardeşim  iyiyim hamdolsun  şükürler olsun .Sizi nasılsınz yoğunsunuz  galiba ,Çorum basınını yakından takip ediyoruz. Allah yardımcınız olsun

Elvan Şimşek : Eyvallah  Faruk başkan. Size evelemeden,gevelemeden direk sormak istiyorum. 7 Haziran 2015 Milletvekili Seçimlerinde Çorum Ak Parti'den Aday olacakmısnız ? Ne düşünüyorsunuz ?

Faruk Özkader : Elvan bey  önce direk şahsımı arayıp sorduğunuz için teşekkür ederim.
Ben uzun zamandır siyasetin içinde olan bir kardeşinizim.Bundan sonraki siyasi hayatıma memleketime Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.Milletvekilliği içinde aday adayı olmak istiyorum.İlerleyen zamanlarda Nasip olursa gelip Resmi müracaatımı yapacağım.

Elvan Şimşek : Hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun.Hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin.
Faruk kardeşim  Çorum için zemin yoklaması ve çalışması yani biz bunu şöyle söylüyoruz.İstişareleriniz oldumu ?

Faruk Özkader : Teşekkür ederim Elvan bey .Çorum'la ilgili tabiki çalışmalarımız oldu arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımız sürüyor.Bu yönde şahsıma teklifler,talepler istekler bir hayli geldi.Bizde bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz...

Elvan Şimşek : Telefonumuza cevap verdiğiniz için bizimle bu konuyu paylaştığınız için teşekkür ediyorum.İyi günler diliyorum Allaha emanet olun .

Faruk Özkader : Elvan bey kardeşim ben teşekkür ediyorum .Kısa zamanda görüşmek üzere.Hoşçakalın sizde Allaha emanet olun... 










.





 
 












Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam