GENÇLER: "KAN VER, HAYATA CAN" VER SLOGANI İLE KAMPANYA BAŞLATTI

23 Aralık 2015 10:51
Videoyu Aç GENÇLER: "KAN VER, HAYATA CAN" VER SLOGANI İLE KAMPANYA BAŞLATTI
A
a

Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi'nin Türk Kızılayı iş birliğiyle düzenlediği kan bağışı kampanyasına gençler yoğun katılım gösterdi. “Kan Ver, Hayata Can Ver” sloganıyla yola çıkan kampanya, 19 Aralık 2015 tarihinde Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi'nde üye gençlerin katılımlarıyla kan bağışı gerçekleştirildi.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi müdürü Mehmet TIĞLI, kan bağışının milli bir görev ve sorumluluk bilinci içinde, gençlerimize kavratılmasının önemli olduğunu belirtirken, gelecek kampanyalarda daha yoğun bir genç gurubunu kan bağışına davet ettiğini sözlerine ekledi. TIĞLI, Sungurlu Gençlik Merkezi'nin de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdiğini bildirdi.

Program sonunda, Çorum Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Senem BİÇER, kampanya hakkında görüşlerini dile getirdi: “Türk Kızılayı her yerde kan bağışı kampanyası düzenliyor. Ancak Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi gibi bir gençlik oluşumunun kan verilmesinin teşvik etmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlemesi beni çok gururlandırdı. Özellikle gençlerin böyle bir organizasyonda bulunması, kan verme bilincinin oluşması açısından çok önemli” dedi.





Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam