GÖÇMEN AİLELER ÇORUM VALİSİ KARA'YI ZİYARET ETTİ

18 Aralık 2015 20:40
Videoyu Aç GÖÇMEN AİLELER ÇORUM VALİSİ  KARA'YI ZİYARET ETTİ
A
a

18 Aralık Uluslararası Göçmenler Gününde 2 Suriyeli, 1 İranlı ve 1 Iraklı olmak üzere 4 göçmen aile Vali Ahmet KARA’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Valimiz Ahmet KARA; “İranlılarla, Iraklılarla, Suriyelilerle biz aynı milletiz. Biz Halil İbrahim milletindeniz. Ülkelerindeki karışıklıklar nedeniyle bugün bu kardeşlerimiz, memleketimizde misafir olarak bulunuyorlar. Suriyelileri, Iraklıları en iyi anlayan milletlerden biriyiz. Bu kardeşlerimiz ülkelerine dönünceye kadar ülkemizde misafirdirler. Bunlar muhacirse biz de ensar olmaya çalışacağız. Onları rahat ettirmek için biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Biz gerek Göç Müdürlüğümüz gerekse Valiliğimiz olarak her türlü hizmet için bu kardeşlerimize her zaman kapımız açıktır.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından göçmen aileler, çalışma imkanları olmadığı ve yardım alamadıkları yönündeki sıkıntılarını dile getirdiler. Sayın Valimiz Ahmet KARA çalışma konusunda hükümetimizin çalışmalarının sürdürdüğünü, yardım konusunda ise her türlü sıkıntılarını Göç Müdürlüğümüze iletmelerini ve çözüm bulunacağını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda göçmen ailelere Valilik tarafından hediye çeki verildi, çocuklarına ise oyuncak hediye edildi.

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam