HACI adayı İftar açıp helallik alacaktı

8 Temmuz 2014 22:57
Videoyu Aç HACI adayı İftar açıp helallik alacaktı
A
a

Çorum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Çorum Merkeze bağlı Elmalı köyü yolu üzerinde meydana gelen kazada gurbetçi bir vatandaşın kullandığı otomobil ile köy minibüsü çarpıştı. Kazada alev alan otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Güncel Haber Yusuf Çınar
 
Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Mustafa Eker’in eşi ile birlikte hacca gitme hazırlığı yaptığı ve iftar için bir yakının evine gittiği öğrenildi.
 
Kaza saat 17.00 sıralarında Çorum’a 30 kilometre uzaklıktaki Elmalı köyü yakınlarında meydana geldi.
 
Alınan bilgilere göre, Almanya’dan 1 ay önce izne gelen 60 yaşındaki Mustafa Eker yönetimindeki 19 UF 968 plakalı otomobil, tek şeritli köy yolunda karşıdan gelen İbrahim Sincer yönetimindeki 19 M 4534 plaklı minübüs ile kafa kafaya çarpıştı.
 
Çarpmanın etkisi alev alan otomobile, minibüste bulunan yolcular yangın tüplere ile müdahale ederek söndürdü ancak otomobil içerisinde sıkışan sürücü Mustafa Eker olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan 61 yaşındaki Hazine Eker ile minibüste bulunan Halil Uca (58), Emre Yavuzer (14) Eren Yavuzer (8) Mustafa Tekin (9), Hanife Yavuzer (48) ve Safiye Doğan (52) isimli yolcular yaralandı.
 
Yaralılar olay çağrılan ambulanslarla Hitit üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
 
Kazada hayatını kaybeden 60 yaşındaki Mustafa Eker isimli sürücünün 1 ay önce Almanya’dan Çorum’a izne geldiği ve hacca gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.
 
Kaynak : www,hitittv.com/corumolayhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam