HER DAİM CANBEK GÜVEN TAZELEDİ

18 Ocak 2015 18:37
Videoyu Aç HER DAİM CANBEK GÜVEN TAZELEDİ
A
a

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da Kooperatif Başkanı Vedat Canbek güven tazeledi.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da Kooperatif Başkanı Vedat Canbek güven tazeledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Mali Genel Kurulu dün Anitta Otel’de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan’ın yaptığı genel kurulda yardımcılıklarını ise İsmet Uslu, Nuri Erkoç ve Erol Çetiner yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da kooperatifin gelir, gider, denetim ve faaliyet raporu Kooperatif Müdürü Cihan Olur tarafından okunurken, Olur, kooperatifin 2014 yılında 62 milyon 655 bin 140 TL kredi kullandırdığını ve toplam ortak sayısının 3 bin 246 olduğunu söyledi. Cihan Olur, kooperatifin gelir ve giderini ise 1 milyon 393 bin 520 TL olarak açıkladı.

Daha sonra genel kurulda faaliyet, denetim, bilanço ve gelir gider raporları üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulun kapanış konuşmasını ise Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek yaptı. Canbek, konuşmasında kendisine ve yönetimine güvenen ve destek veren tüm esnaf ve sanatkar camiasına teşekkür etti.

Vedat Canbek Başkanlığı’ndaki Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Necati Şimşek, Tahsin Yüzgeç, Halil Taşkaldıran ve Avni Baygın’dan oluşuyor. Genel kurulun ardından ise davetlilere yemek verildi.



Haber Merkezi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam