HİTİT ÜNİVERSİTESİ KUZEY KAMPÜS İHALE EDİLİYOR

24 Aralık 2014 10:07
Videoyu Aç HİTİT ÜNİVERSİTESİ KUZEY KAMPÜS İHALE EDİLİYOR
A
a

Çorum Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüs 2.Etap Proje işi ihale ediliyor

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü 1.Etap yapım çalışmaları devam ederken, 2.Etap’ta yapılacak Mühendislik Fakültesi Ek Bina, Kreş ve Merkez Kütüphane Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması hizmet alımı işi ihale ediliyor.

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsünde yapımı hızla devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen tesislere yenilerini eklemeye devam ettiklerini söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Kuzey Kampüs 1.Etap temel atma törenini 23 Ekim’de gerçekleştirmiştik. Yapımı hızla devam ediyor. 2.Etap’ta yapılacak; Mühendislik Fakültesi Ek Bina, Kreş ve Merkez Kütüphane Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması hizmet alımı işi 13 Ocak’ta Rektörlüğümüz tarafından gerçekleştiriliyor. Günümüz şartlarına uygun yapılan yeni eğitim tesisleri hem üniversitemizin hem de Çorum’a büyük değer katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Uslu ayrıca, Turizm Fakültesi kurulması için beklenen Bakanlar Kurulu sürecin hızlandırılması için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Diş Hekimliği Fakültesinin açılması için de YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’la görüşerek desteklerini istedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam