İHH GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

1 Mayıs 2015 01:54
Videoyu Aç İHH GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET
www.hitittv.com
A
a

Video Haber İzle Türkiye’de ve dünyadaki ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlarla adını duyuran İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Konferans vermek üzere Çorum’a gelen Bülent Yıldırım, Çorum’a gelmekten son derece mutlu olduğunu belirterek Çorum’u çok güzel bulduğunu söyledi. Çorum’da bulunduğu süre içerisinde halkın Belediye hizmetlerindeki memnuniyet oranını çok yüksek gördüğünü dile getiren Bülent Yıldırım, “Sayın Belediye Başkanımızın bundan sonraki yapacağı çalışmalarında da başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da hizmetlerine çok daha güzel bir şekilde devam eder. Halkın sevgisini de sıcak tutar.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Bülent Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İHH’ın çalışmalarının takdire şayan olduğunu dile getirdi. İHH’nın dünyanın herhangi bir kıtasında, herhangi bir ülkesinde meydana gelen bir felakette o bölgedeki insanların yardımına koştuğunu vurgulayan Külcü, Bülent Yıldırım’ın şahsında tüm İHH gönüllülerine teşekkür etti.

İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Bolcan ile Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan da hazır bulundu.

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam