İL BAŞKANI BEKİROĞLU'NUN MEVLİD KANDİL MESAJI

21 Aralık 2015 18:55
Videoyu Aç İL BAŞKANI BEKİROĞLU'NUN MEVLİD KANDİL MESAJI
A
a

Çorum AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu yaptığı açıklamada; Tüm insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve peygamberlik zincirinin son halkasını oluşturan sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)Efendimizin Dünya’ya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin heyecanı içerisindeyiz.

Bu gece İslam dinini Yüce Peygamberi, bütün beşeriyetin hidayet ve fazilet rehberi, örnek ve rehber insan, son Peygamber Hz. Muhammed(s.a.v.) Dünya’ya gelmiştir.

O’nun Dünya’ya gelişini Cenabı Hak insanlık için büyük bir lütuf olduğunu bildirmektedir.Resulullah’ındoğumunu anmak O’nun kısaca insanlığa sunduğu değerleri ve hayat biçimini düşünmek ve anlamaktır. Bu vesileyle yaşantımızı ve hatalarımızı gözden geçirerek muhasebe yapmaktır. Böyle günleri ve geceleri vesile kabul ederek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırmalıyız. Ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atmalıyız. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi duygulardan temizlenmeliyiz. Ülkemizde ve dünyamızda iyilik ve güzellikler için dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin MEVLİD KANDİL ’ini kutluyor, dünyaya insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam