İl Genel Meclisi Laçin’de Engellilerin Sergi Açılışına Katıldı

14 Mayıs 2014 17:20
Videoyu Aç İl Genel Meclisi Laçin’de Engellilerin Sergi Açılışına Katıldı
A
a

Çorum İl Genel Meclisi, Laçin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ilçedeki Özel Çorum Bakım Merkezi Müdürlüğü’nce hazırlanan ve engellilerin ürünlerinin yer aldığı yılsonu sergisi açılışına katıldı.

Açılışta Laçin Kaymakamı Mehmet Erhan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Laçin Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hamza Doğmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve Genel Sekreter Yardımcısı Ünal Demiray, Laçin HEM Müdürü Bekir Özdemir, Çorum Bakım Merkezi Müdürü Mahmut Güngören, AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ile diğer protokol üyeleri yer aldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Meclis Üyeleri, ilk olarak Laçin Kaymakamı Mehmet Erhan’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kaymakamlık ziyaretinden sonra hep beraber “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” nedeniyle Özel Çorum Bakım Merkezi işbirliğinde Laçin HEM yılsonu sergi açılışı için düzenlenen programa geçildi.

Sergi açılışı öncesinde saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından folklor gösterisi, çeşitli yarışmalar, bağlama ekibinin sunumu, mesnevi-sema gösterisi gerçekleştirildi. Programın ardından sergi açılışı yapıldı. Hep beraber sergi gezildi ve bu güzel günün anısına bir de pasta kesildi.

Laçin HEM tarafından Özel Çorum Bakım Merkezi Müdürlüğü’nde açılan el işi kursu 18 Kasım 2013 tarihinde başlamıştı. Merkezden yirmi beş kursiyerin katıldığı kurs, Müjgan Karaahmetoğlu tarafından verilmişti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam