İLKSEN CERİTOĞLU TÜM KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ

7 Kasım 2015 07:28
Videoyu Aç İLKSEN CERİTOĞLU TÜM KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ
A
a

Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri kampanyası süresince birlikte çalışma yürüttüğü İlçe Teşkilatlarının Kadın Kolları Başkanları ile yemekte bir araya geldi…

İkinci Bahar Lokantasında düzenlenen ve Çorum AK Parti İlçeTeşkilatlarının  Kadın Kolları Başkanlarının katıldığı yemekte Ceritoğlu, 1 Kasım seçimlerinde kadın kollarının sergilediği üstün performanstan dolayı tüm teşkilat üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Çorum halkının gösterdiğini güvene layık olmaya çalışacağını belirten Ceritoğlu,” Ben istiyorum ki kadınlarımız kendi ayaklarının üzerinde durabilsin ve daha güçlü olsun. Kadın istihdamını artırmak, yine kadına yönelik şiddet ve istismarın önüne geçmek için çalışmalarıma mecliste devam edeceğim. Ayrıca kadınlarımızın siyasete ve sosyal yaşama katılımlarını teşvik etmek benim asıl amacım olacak.

Kadınlarımız için bu konulara öncülük ederek, el birliğiyle kadınlarımızın her alanda imkanlarını daha iyiye ulaştırmak için çalışacağım” dedi. Ceritoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkes bu işe büyük emekler verdi, bunun için sizlerin huzurunda tüm Çorumlulara ve İlçelerimize teşekkür ediyorum.

İki milletvekili arkadaşımla beraber Çorum’a en iyi hizmeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim sonuçlarının açıklanmasından itibaren telefonla arayarak, mesaj atarak, mail ve sosyal medya üzerinden tebrik ve dualarını ileten herkese teşekkür ediyorum. Elbette çiftçilerimize, annelerimize, kadınlarımıza, muhtarlarımıza, esnafımıza, iş adamlarımıza, emeklilerimize, işçilerimize de teşekkür ediyorum. Başarımızda onlarında payı var. Onlar bize inandılar, sözümüze değer verdiler ve bize desteklerini esirgemediler. Bizde onlara mecliste yapacağımız çalışmalarımızla layık olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

12213944_159030524450669_899236412_o

12213978_159030507784004_1001690948_o

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam