İŞ ADAMLARINA TEKNOKENT BİRİFİNGİ VERİLDİ

29 Haziran 2014 00:54
Videoyu Aç İŞ ADAMLARINA TEKNOKENT BİRİFİNGİ VERİLDİ
A
a

Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) Kurucu Müdürü Doç. Dr. İrfan Kurtbaş, Teknokent’lerin bilginin paraya dönüştüğü yerler olduğunu söyledi.

Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) Kurucu Müdürü Doç. Dr. İrfan Kurtbaş, Teknokent’lerin bilginin paraya dönüştüğü yerler olduğunu söyledi. 

Ticaret ve Sanayi Odası ile Hitit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından TEKNOKENT’in sağladığı imkanlar, organizasyon yapısı ve temel işlevleri gibi konularda firmaları bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve işadamları katıldı.

Doç. Dr. İrfan Kurtbaş, Teknokent’lerin bilgi, sermaye ve işgücünün devlet organizesinde bir araya getirildiği bir yapılanma olduğunu ifade ederek, burada asıl amacın ‘üniversite-sanayici’ işbirliğini sağlamak olduğunu kaydetti.
Teknokentlerin bilgi birikiminin paraya dönüştürülmesi konusunda çok önemli bir işlev üstlendiğini anlatan Kurtbaş, merkezlerin bir anlamda bilgi, sermaye ve işgücü ortaklığını sağlayan çok önemli bir yapılanma olduğunu ifade etti.

TEKNOKENT’in sağladığı imkanlar, organizasyon yapısı ve temel işlevleri konusunda kapsamlı bilgiler veren Doç. Dr. Kurtbaş, konuşmasının sonunda katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam