İSKİLİP AK PARTİ TEŞKİLATINDA YER YERİNDEN OYNAYACAK İDDİALAR VAR

11 Aralık 2014 11:44
Videoyu Aç İSKİLİP AK PARTİ TEŞKİLATINDA YER YERİNDEN OYNAYACAK İDDİALAR VAR
Çorum şehidini son yolculuğuna uğurladı
A
a

Güncel Haber / Yusuf Çınar : Çok konuşulup çok tartışılacak İddalar.! Çorum'un İskilip ilçesinde AKP’li Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi üyelerinin seçim galibiyetini dansöz oynatarak kutladığı ortaya çıktı İddaları

...Bu  iddialar İskilip Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin bazılarının olduğu iddiaediliyor . Son gelen iddialar çinde  Video Görüntülerinin de olduğu söyleniyor.

Çorum’un İskilip ilçesinde bir tesiste gerçekleştirildiği iddia edilen dansözlü eğlencenin  fotoğrafları sosyal medyada servis edildi.Tatar Ramazan isimli sayfadan paylaşılan fotoğraflar ve kısa bir video   gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada da çeşitli  yorumları  da beraberinde getirdi. Fotoğraflarda yer alan kişiler konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmazken,fotoğrafların montaj olduğu   öne sürülüyor.  AK Partili  üç  belediye   meclisi üyesine ait olduğu iddia edilen fotoğraflar ve görüntülerin büyük tartışmaları da beraberin de getirileceği   tahmin ediliyor. Diğer yandan bahse konu kişilerin  konu hakkında  Cumhuriyet savcılığına  suç duyurusunda bulunmaya hazırlandıkları gelen bilgiler  arasında…

Haber-Yusuf ÇINAR

Çorum’un İskilip ilçesinde AK Partili   üç   Belediye Meclisi Üyelerinin İskilip ilçesinde bir tesiste gerçekleştirildiği iddia edilen dansözlü eğlencenin  fotoğrafları sosyal medyada servis edildi.Tatar Ramazan isimli sayfadan paylaşılan fotoğraflarda AK Partili İskilip Belediye Meclisi Üyeleri A.Y., N.K., M.D. ile İskilip Belediyesi’nde Su İşleri Müdürü olan, aynı zamanda tesis işletmecisi olduğu öne sürülen H.B.’nin donsöz eşliğinde eğlendikleri görülüyor. Paylaşılan fotoğraflar Çorum’da günün konusu olurken,  Sosyal medyada çeşitli  yorumları  daberaberinde getirdi.

BELEDİYE BAŞKANI MONTAJ DEDİ

Görüşlerini aldığımız  İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma fotoğrafların montaj olduğunu iddia ederek “şantajlara boyun eğmeyeceğiz” dedi.Başkan Çatma, fotoğrafları paylaşan kişinin belediye ile husumeti olduğunu ifade ederek, “Konu ile ilgili hukuki süreci başlatacağız. Avukatlarımız gerekli işlemleri başlatacaklar. İlçenin huzurunu  hiçkimseye  bozdurmayacağız ” dedi.

İSKİLİPBELEDİYEBAŞKANI RECEP

çorum (2)çorum (1)

*******************************************************************************************
ODA TV.COM   http://www.odatv.com/
Bu haber  ulusal haber yapan İnternet sitelerine düşmeye başladı
http://www.odatv.com/

 

AKP'li iskilip Belediyesi'nde dansözlü kutlama ortalığı karıştırdı


Çorum'un İskilip ilçesinde AKP’li Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi üyelerinin seçim galibiyetini dansöz oynatarak kutladığı ortaya çıktı.

AKP İskilip ilçe kongresi, 23 Kasım 2014 günü yapıldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AKP’li Belediye Başkanı Recep Çatma ve ekibinin dansözlü eğlence yaptığı gündem geldi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve video üzerine İskiliplilerden yoğun tepki geldi. Odatv’nin ulaştığı İskilip Belediyesi Başkan Vekili Fatma Selvi, “Başkanım Ankara’da, yarın dönecek. Konuyla ilgili açıklamada yarın yapılacak” dedi.

SOSYAL TESİS PAVYON OLDU    

 

İskilip ilçesinde Kaymakamlığa ait olan fakat özel bir işletme tarafından işletilen Seyirtepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildiği iddia edilen dansözlü kutlamanın fotoğrafları sosyal medyada servis edilince gerçek ortaya çıktı. “Tatar Ramazan” isimli Facebook kullanıcısı tarafından paylaşılan fotoğraflarda AKP’li İskilip Belediye Meclisi Üyeleri A.Y., N.K., M.D. ile İskilip Belediyesi'nde Su İşleri Müdürü olan, aynı zamanda Seyirtepe Sosyal Tesisleri'nin de işletmecisi olan H.B.'nin iki dansözle eğlendikleri fotoğraflara yansıdı. Paylaşılan fotoğraflara İskilipliler sosyal tesisin “pavyon” haline getirilmesine tepki gösterirken "Böyle insanların bizi yönetmesi acı bir durum" yorumları yapıldı.  

‘BAŞKANIM ANKARA’DA’

Fotoğrafların paylaşıldığı sayfada Belediye Başkanı Recep Çatma'nın ve yeni İlçe yönetiminden bir kaç ismin de gecede yer aldığı iddia edildi. Odatv’nin ulaştığı İskilip Belediyesi Başkan Vekili Fatma Selvi, “Başkanım Ankara’da, yarın dönecek. Konuyla ilgili açıklamada yarın yapılacak” dedi.

Tek listeyle gidilen AKP İskilip ilçe kongresinde, yeni yönetime tepkiler gelmişti. Yeni yönetimin belediye güdümünde özel seçilmiş kişilerden oluştuğunu ifade eden bazı AKP’li delegeler kongreye katılmamış, katılanların birçoğu da yönetimdeki bir çok ismin üstünü çizerek tepkilerini ortaya koymuştu. Yeni ilçe yönetiminden bazı isimlerin İskilip'te birçok esnafı tehditle sindirip İskilip Sebze Pazarı ve Terminali’ni kontrol altına aldıkları, yeni ilçe başkan yardımcısının ise tarihi eser kaçakçılığından hüküm giydiği iddiaları nedeniyle tepki gördüğü belirtildi.

İşte o görüntüler:

 

 

 

Çorum şehidini son yolculuğuna uğurladı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam