İSKİLİP DOĞALGAZA ULAŞTI

4 Ekim 2015 15:27
Videoyu Aç İSKİLİP DOĞALGAZA  ULAŞTI
www.hitittv.com İSKİLİP DOĞALGAZA ULAŞTI
A
a

Video Haber İzle : Çorum’un İskilip ilçesine doğalgaz getirilmesi için ilk temel atıldı. Temel atma törenine Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Çorum Valisi Ahmet Kara, Ak Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorumgaz A.Ş.yönetim kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı

Video Haber Hazır İzle

İskilip’in çağdaş bir hizmetle buluştuğunu dile getiren Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, “Bacılarımız artık kül dökmeyecek, soba yakma derdine düşmeyecek. Düğmeyi çevirince sıcak suyu emrinde olacak. Bu hizmetin buraya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Zahmetsiz rahmetin olmayacağına dikkat çeken Bakan Topçu, çekilen zahmet sonunda yüz yıldır buluşulamayan hizmetlerle buluşulduğuna işaret ederek, bu sıkıntıların geçici olduğunu istedi.



İskilip’in turizm kenti olacağını belirten Bakan Topçu, “Doğalgaz bunun işareti. memur geldiği zaman buradan kaçmaz. Doğalgaz gelince buraya konforlu oteller  kurulacak ve iç turizm hareketlenecek” dedi.

İskiliplilerin ısrarla kendisinden müjde beklediğini anlatan Topçu, “Biliyorsunuz ben rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşıyım. Yapamayacağım hiç bir şeyi söylemem. Elimizden gelecek şeyleri söyleriz. Söyleyeceğimizin de arkasında dururuz.

İsteriz ki Atıf Hocamız adına, o iman ve amel şehidinin adına bir kültür merkezi yapmayı Allah bize nasip etsin. Ben isterim ki kalenin restorasyonunu yapmayı da Allah bana nasip etsin. Hiç kimse kimseye bir şey bahşedici değildir. Biz hakla işimizi yapacağız. Ben devlette görev alan bağımsız bir bakan olarak inşallah sizlere mahcup olmayacak şekilde görevimi yapacağım. Bakarsınız Rabbim nasip eder kültür merkezini de yaparız, kaleyi de restore ederiz. Daha ne hizmetler gelir.

İnşallah Allah bana nasip eder. Sezai Karakoçun
’un bir şiiriyle sözlerime son veriyorum ‘Milletimin uğruna adamışım kendimi, bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir, zulüm Azrail olsa hep hakkı tutacağım, mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir’. İskilipli Atıf Hoca’nın ruhaniyetine bunu atfediyorum. İnşallah İskilip’imiz hem turizmde hem kültür varlıklarında modern bir şehir olsun” ifadelerini kullandı.
www.hitittv.com İSKİLİP DOĞALGAZA ULAŞTI
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam