İSKİLİP YATIRIMLARINDA ÇOĞUNDA ONUN İMZASI VAR

8 Aralık 2014 13:34
Videoyu Aç İSKİLİP YATIRIMLARINDA ÇOĞUNDA ONUN İMZASI VAR
A
a

Salim Uslu'nun Karayolları yetkilierini yanına alarak İskilip'in en büyük sorunlarından olan ve olmazsa olmazlarından İskilip-Çankırı yolu nihayet ihale aşamasına geldi. İskilip tarihinde belkide son zamanlarda Salim Uslu kadar İskilip'in sorunlarıyla ilgilenen Çorum Milletvekili yoktur.

İskilip-Çankırı 9.01.2015 ihale edilecek. Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun yoğun çabasıyla ihale aşamasına gelen yolun İskilip'e kazandırılması için gerek İskilip kamuoyu gerekse biz; İskilip basını bir çok kez çağrıda bulunmuş haberler yapmıştık.

Zaman zaman Salim Uslu'yla karşı karşıya gelmiştik. Geçen bu süre zarfında Çorum Milletvekili Salim Uslu, İskilip'in sorunlarıyla bir bir ilgilenerek bir çoğunun çözüme kavuşmasını sağlarken İskilip tarihine ismini altın harflerle yazdırmıştır. Yiğidi öldüreceksin hakkını yemeyeceksin. Bunu da yazmaktan asla gocunmuyoruz.




İskilip tarihinde belkide son zamanlarda Salim Uslu kadar İskilip'in sorunlarıyla ilgilenen Çorum Milletvekili yoktur. Uslu, Geçtiğimiz yıllarda İskilip'te yapılan tüm organizasyonlarda İskilip´i ve halkını yalnız bırakmazken yapılan memleketimize yapılan yatırımların çoğunda yine onun imzası var.

Öte yandan yetkililerden aldığımız bilgilere göre 2015 yılında İskilip´e yapılacak yatırımlar arasına Huzur evi, sulama göleti, Yarım kalan Atıf Hoca Devlet Hastanesi, Çankırı İskilip Yolu alınırken Cezaevi yapılması konusunda büyük ilerlemeler kaydedildi.

Bütün yapılan bu işlerin altında da Salim Uslu´nun imzası var. Salim Uslu ya İskilip'e yakınlığı ve İskilip için sarf ettiği yoğun gayreti devam ettirmesini diliyor ve şapka çıkarıyoruz.
Kaynak : İskilipliyiz.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam