Kadınlar yılsonu pikniğinde buluştu

12 Haziran 2014 13:44
Videoyu Aç Kadınlar yılsonu pikniğinde buluştu
A
a

KKSM Kursları yılsonu pikniği ile sona erdi Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi 2013-2014 kurs dönemini Kültür Park'ta yapılan yılsonu pikniğiyle sonlandırdı.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Nuran Hakyemez yaptığı açıklamada, "Kadın Kültür Sanat Merkezi ve Aile Eğitim Merkezi'nde yapılan kurs ve bilinçlendirme seminerlerine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi oldu" dedi.

Çorum Belediyesi'nin dört mahallemizde açtığı Kültür Merkezi ile hizmeti kadınların ayağına götürerek, onların yaşamda daha aktif olmalarını hedeflediklerini belirten Hakyemez,"yıl boyunca Mahalle Kültür Merkezleri'nde geleneksel el sanatları, resim, dil ve kültür kursları gibi alanlarda 40’a yakın branşta kurs verildi. Tarihimiz açısından önem arz eden şehirlere 18 kez gezi düzenlendi. Haftada bir, sinema tiyatro etkinliği, bilinçlendirme seminerleri, çeşitli dallarda yapılan ödüllü yarışmalar ile sağlık taraması gibi etkinlikler yapıldı" dedi.

Hakyemez, yaz döneminde yapılan kursların bir kısmının aktif bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğini ifade ederek, eylül ayında açılacak sergiyle, yeni dönem kurslarının kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam