KARAKEÇİLİ MAHALLE SİNDE RAMAZAN PAKETİ YARDIMI

12 Temmuz 2015 23:29
Videoyu Aç KARAKEÇİLİ MAHALLE SİNDE RAMAZAN PAKETİ YARDIMI
A
a

Çorum Ak Parti Karakeçili Mahalle Teşkilatı, yardıma muhtaç ailelere Ramazan paketi dağıtıyor. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından tarafından yardıma muhtaç ailelerin tespiti yapılarak çeşitli gıda maddelerinden oluşan ramazan paketleri yardıma muhtaç ailelere verildi.

Çorum Ak Parti Karakeçili Mahallesi ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardım paketi dağıtımı ve İftar sofralarında iftar yemeği ikramları yapıldı.Ramazan ayı başladığından buyana mahalle teşkilatı olarak yaklaşık olarak 45  aileye ulaşıldı. Mahale başkanlığı olarak yapılan  yardımların  hiç bir siyasi ayrımı yapmayarak  sürdürdük.

Karakeçili Mahalle Teşkilatı başkanı  Name PAK  Ramazan ayı münasebetiyle maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaktı hamd olsun bunu yaptık.Ramazan ayı içerisinnde mahallemizde bulunan hasta ziyaretlerimizi  aksatmadan sürdürdük.

Mahalle başkanı PAK Yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi insanalarımıza yönelik programlarımızı sürdürüyoruz dedi. Ramazan ayının bütün  ülke ve İslam  alemine  hayırlara vesile  olmasını diliyorum dedi.






 





Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam