KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİNDEN ANLAMLI KİTAP BAĞIŞI

24 Aralık 2014 19:25
Videoyu Aç KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİNDEN ANLAMLI KİTAP BAĞIŞI
A
a

Çorum Kent Konseyi Gençlik Meclisi Abdurrahim Karakoç Kütüphanesi İçin Harekete Geçti.

Düvenci Beldesi’nde yapılmakta olan Abdurrahim Karakoç Kütüphanesi için Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Doğan bir kampanya başlatmıştı. Bu kampanya doğrultusunda Gençlik Meclisi üyeleri kitap topladı. Toplanan kitaplar kütüphaneye teslim edildi.

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’ın kurduğu kütüphaneye bugün ziyarette bulunuldu. Kitaplar kütüphaneye teslim edildikten sonra Gençlik Meclisi üyeleri ve Necmettin Yalçın fikir alış-verişinde bulundular. Gençlik Meclisi Teşkilat Başkanı Şafak Ayvaz, Gençlik Meclisi çalışmalarıyla ilgili Yalçın’a bilgi verdi. Ayvaz,” Düvenci Beldesi bizim için önemlidir. Gençlik Meclisi olarak buradaki genç ve çocuk kardeşlerimize katkı vermek, onlarla ilgilenmek istiyoruz. Bu vizyon ile inşallah Düvenci ile daha çok çalışacağız. Kütüphane için de Sn.Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret kahvaltı ile devam etti. Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın gençlerle muhabbet edip, sorularını cevapladı. Yalçın, “Bu kütüphaneye katkı verdiğiniz, destek olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Gençlerin bu tür organizasyonla ilgilenmesi önemlidir. Sizler yarının geleceği için bugün katkı verdiniz” dedi.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Çorum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Gençlik Meclisi Basın Sözcüsü Savaş Hoştaş, “ Bugün burada çok önemli bir kampanyaya katkı verdik. Cehaleti bitirip, aydınlığa ulaştıracak olan nesne kitaplardır. Biz bu bilinçle aydınlık yarınların Türkiye’sini imanın güneş yüzlü çocuklarıyla inşa etmek için hareket ediyoruz. Bu kampanya da bunun bir tezahürüdür. Kampanyada yer alan, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlarımız inşallah hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam