KILIÇDAROĞLU'NUN ÇORUM MİTİNGİ YORUMU

12 Mayıs 2015 00:44
Videoyu Aç KILIÇDAROĞLU'NUN  ÇORUM MİTİNGİ YORUMU
www.hitittv.com
A
a

Video Haber İzle: 7 Haziran’a 28 gün kaldı. Türkiye’nin kader seçimi bu! İktidarından muhalefet partilerine tüm siyasi partiler canla başla çalışıyor. Oy pusulasında kendi partilerinin seçilmesi için il il geziyorlar.

Vaatlerini sıralıyorlar. “Türkiye’yi biz kurtaracağız” diyorlar halka.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çorum seçmeninden oy istemeye geldi dün.

Kılıçdaroğlu’nun Çorum’da saat 13.00’te halka hitap etmesi bekleniyordu. Ancak Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Zeki Alasya’nın cenazesine katıldığı için Çorum mitingine saat 16.00 sıralarında geldi.


Zeki Alasya 8 Mayıs Cuma günü 10.30 sıralarında hayata gözlerini yumdu ve 9 Mayıs Cumartesi günü cenaze töreninin ne zaman ve nerede yapılacağı belliydi. Sayın Kılıçdaroğlu’nun, Çorum’daki seçmenleri cenaze nedeniyle gecikeceğini neden 13.00’te Abide Meydanı’nda mitingi beklerken öğrendi.

Abide Meydanı’ndaki mitingde beklediği kalabalığı göremeyen Kılıçdaroğlu’nun morali de bozuktu. Zaten konuşmasını da çok uzun tutmadı.


CHP Lideri’nin kısa konuşmasında Çorum ile ilgili Dodurga madenleri dışında hiçbir yerel konuya değinmemesi de dikkat çekti.


Acaba Kılıçdaroğlu Çorum’da beklediği kalabalığı göremediği için mi konuşmasını kısa tuttu? Yoksa yoğun programları aksamasın diye mi?

Sayın Kılıçdaroğlu, Çorum mitinginde hiç yerel konulara değinmedi. Çorum’da eleştirilecek bir şey bulamadığı için mi? Yoksa Çorum seçmenine kızdığı için mi?

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam