Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı Mesude Kara başkanlığında toplandı

28 Nisan 2015 15:55
Videoyu Aç Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı Mesude Kara başkanlığında toplandı
A
a

Çorum Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı" Çorum Turgut Özal Konferans Salonun'da gerçekleştirildi.Toplantıya Vali Ahmet KARA'nın eşi Mesude KARA,ve Koruyucu Aile Biriminden Psikolog Semanur PEHLİVAN tarafından sunum gerçekleştirildi.

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Mesude Kara ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Personeli tarafından Koruyucu Aile Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.





Gönül Elçileri Projesi kapsamında yer alan Koruyucu Aile Projesi çalışmalarının daha geniş alanlara yayılmasını istediklerini anlatan Mesude Kara, projede önemli mesafeler alındığını, Gönül Elçileri Projesini çeşitlendirerek hizmet etmek istiyoruz dedi.
Yetiştirme yurtlarında 145 çocuğun kaldığını ve onlara sıcak bir aile ortamı kazandırabilmek için koruyucu aile yanına 53 çocuğu yerleştirdiklerini amaçlarının 43 olan koruyucu aile sayısını artırmak istiyoruz dedi.

Psikolog Semanur PEHLİVAN ise sunumunda koruyucu Ailenin Sorumlulukları Nelerdir ? koruyucu Aile'ye sağlanan olanaklar nelerdir ?koruyucu aile olmaya karar verdiyseniz neler yapmalısınız konularını içeren ve sıkça sorulan sorular hakkında bilgiler verdi.

Çoçuklara yönelik koruyucu,önleyici,eğitici,geliştirici,rehberlik ve rehabilete edici,Sosyal hizmet faaliyetlerini yürütmek ve koordine etmek.Çoçuklara yönelik sosyal hizmetler konusunda,politikave stratejiler belirlenmesine ilişkin çalışmalaları koordine etmek,belirlenen politika ve stratejileri uygulamak,uygulanmasını izlemek ve değerlendirmek, bizim görevlerimiz arasındadır dedi.


Detaylar sonra...



Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam