KÖSE, GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI SEÇİLDİ

25 Ekim 2014 00:56
Videoyu Aç KÖSE, GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI SEÇİLDİ
A
a

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Burak Köse seçildi.

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Burak Köse seçildi.

Turgut Özal Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirilen Genel Kurula Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ile Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Genel Kurul da Divan Başkanlığı’na Hakkı Can Celep katip üyeliklerine ise Mustafa Doğan ve Şafak Ayvaz seçildi.
Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan yaptığı konuşma da kentte bilinç oluşturmak için bir çok şeyi paylaştıklarını belirterek, şehir de güzellikler varsa güzellikleri, sorunlar varsa da paylarını aldıklarını söyledi.

Hayatı paylaşırken olumsuzlukları kaldırmak için öneriler oluşturarak, eylemler yapabilme sürecine kent konseyi dendiğini bunun için de Aralık ayı içerisinde Sarıkamış hadisesi ile ilgili bir panel düzenleyeceklerini ayrıca gençleri Kars Sarıkamış’a götüreceklerini dile getirdi.

Şehirdeki sorunlara yaklaşarak buldukları çözümleri de kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getiren Candan, Gençlik Meclisi’ne teşekkür ederek, onların güzel fikirlerinden istifade edeceklerini ayrıca şehri daha da güzelleştirmek için bir olacaklarını kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından açık oylama sonucu Gençlik Meclisi seçimlerine geçildi. Yapılan oylama da Burak Köse üyelerin de kabulü ile Çorum Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı seçildi.
Seçimin ardından Köse yaptığı konuşmada üyelere teşekkür ederek, Gençlik Meclisi olarak var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Burak Köse başkanlığında Gençlik Meclisi su isimlerden oluştu: Şafak Ayvaz, Savaş Hoştaş, Mustafa Doğan, İbrahim Kaplan, Hakkı Can Ercelep, Kadir Ersoy. Gençlik Meclisi önümüzde ki günlerde kendi arasında görev dağılımı yapacak.  





Kaynak: Volkan Baş
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam