KÜLCÜ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

17 Ekim 2014 18:22
Videoyu Aç KÜLCÜ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞECEK
A
a

17-18 ve 19 Ekim tarihleri arasında Amasya’da gerçekleştirilecek olan 30 İl Belediye Başkanları Toplantısına Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bazı ilçe belediye başkanları da katılacak…

17 Ekim akşamı Elma Otel’de yapılacak olan toplantılara AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdulhamit GÜL, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Efkan Ala toplantıda belediye başkanlarına hitap edecekler ve bilgi alışverişinde bulunacaklar.

ÇORUM’DAN ÇOK SAYIDA KATILIM OLACAK

Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun saat 13’de karşılanmasının ardından Yavuzselim Meydanı’nda saat 14’den itibaren Amasyalılara hitap edip Belediye Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan projelerden Yörgüçpaşa Köprüsü, Ferhat Köprüsü, Hal Binası, Otogar ve Kapalı Otopark’ın hizmete sokulacağı Toplu Açılış Töreni yapılacak. Miting ve Toplu Açılış Töreninden sonra Valilik Ziyareti, AK Parti İl Başkanlığı ile Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Başbakan Davutoğlu daha sonra Belediye Başkanları ile toplantıya katılacak. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bazı ilçe belediye başkanları da Başbakan Davutoğlu’nun Amasya’daki programına katılacak.

 

muzaffer külcü ahmet davutoğlu (1)

muzaffer külcü ahmet davutoğlu (2)17-18 ve 19 Ekim tarihleri arasında Amasya’da 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam